miercuri, mai 25, 2022

Specialiștii au reușit să dezvolte un nou tratament împotriva COVID. Acesta este pe bază de plante și oprește atașarea virusului de celulele umane.

Specialiștii susțin că tratamentul pe bază de plante funcționează inclusiv împotriva tulpinii Omicron, cea mai contagioasă variantă a virusului SARS-CoV-2.

Acest tratament ar putea fi revoluționar, având în vedere că utilizează numai ingrediente naturale. Astfel, tratatmentul ar putea ajunge la tot mai mulți oameni, cu un risc mai redus de efecte adverse.

Te-ar mai interesa: O nouă pierdere a medicinii românești. S-a stins d...

Tratament anti-COVID pe bază de plante

Noul tratament a oprit cu succes progresul virusului Sars-Cov-2 în celulele umane și a anulat atașarea virusului de celulele umane.

De asemenea, tratamentul a dus la teste PCR negative în 48 de ore, iar pacienții s-au recuperat și de simptomele de lungă durată ale COVID-19, cum ar fi pierderea memoriei, pierderea gustului și a mirosului, dureri de cap sau oboseală, comunică G4Media.ro, care citează Jerusalem Post.

Tratamentul este alcătuit din compuși naturali care sunt toți aprobați individual pentru alte utilizări și poate fi păstrat la temperatura camerei, ceea ce face mult mai ușor de transportat în comparație cu vaccinurile existente pe piață în momentul de față.

Te-ar mai interesa: Reguli pentru o slăbire corectă şi definitivă. Sca...

„Leacul nostru poate opri Omicron, virusul COVID-19 și simptomele lungi ale COVID-19. Putem ajuta la reducerea numărului mare de persoane care se confruntă cu COVID-19 în fiecare săptămână”, a spus fondatorul și inventatorul acestui tratament, medicul Rachel Alkalay.

„De asemenea, putem ajuta la furnizarea de asistență de urgență acelor țări care au rate scăzute de vaccinare. Cura noastră pe bază de plante este sigură și fără efecte secundare cunoscute”, a arătat acesta.

Te-ar mai interesa: Constantin Dulcan: cum putem duce o viață lipsită ...

Până în prezent, testarea noului tratament a fost efectuată în două laboratoare din Canada și Israel.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private