joi, februarie 2, 2023

Berbec

Bea mai multă apă! Eşti un semn de foc, iar arderile tale sunt accelerate şi ai nevoie de multe lichide pentru a fi în formă. Ai nevoie şi de multă mişcare în natură, iar plimbările pe munte sunt perfecte pentru tine!

Taur

Ai un metabolism lent, iar mişcarea viguroasă este perfectă pentru fi în forma ideală. Un curs de dans ţi se potriveşte cel mai bine pentru că vei combina muzica, pe care o iubeşti atât de mult, cu mişcarea.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Gemeni

Eşti foarte agitată din punct de vedere nervos, de aceea ai nevoie de relaxare pentru a arăta şi a te simţi bine. Yoga este o alegere excelentă pentru tine. Iar dacă apelezi la exerciţii intense, alege-le pe cele interesante, precum kangoo jumps sau zumba.

Rac

Cele mai bune pentru tine sunt exerciţiile pe care le poţi face acasă. Pilates este o alegere potrivită pentru că sunt mişcări lente, dar intense, care îţi lucrează toate grupele musculare. Şi încearcă să scapi de dependenţa de dulciuri! Taie răul de la rădăcină.

Leu

Orice ativitate care îţi scoate în evidenţă corpul frumos şi tonifiat pentru care munceşti atât de mult ţi se potriveşte perfect. Dacă vrei să ţii celulita la distanţă, alege cursuri de dans sau altfel de activităţi care te pun în valoare.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Fecioară

Plimbările lungi, zi de zi, sunt ideale pentru tine. Scapă de gândurile care nu-ţi dau pace apelând cel puţin de două ori pe zi la meditaţie. Astfel te simţi bine şi arăţi excelent!

Balanţă

Tu trebuie neapărat să ţii cont de fluctuaţiile tale de energie. Dimineaţa încearcă exerciţii uşoare, în special stretching. Seara alege aerobicul şi cursurile de dans. Şi nu uita să bei mai multă apă!

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Scorpion

Cele mai dificile activităţi fizice sunt potrivite pentru tine, şi asta pentru că tu adori provocările. Ai putea să te antrenezi fără dificultate pentru maraton.

Săgetător

Joggingul este alegerea ideală pentru tine. Ţi se potriveşte perfect, mai ales pentru că ai o înclinaţie înnăscută pentru asta (din moment ce zodia ta este reprezentată de un centaur). Şi yoga te ajută atunci când ai nevoie să-ţi încarci bateriile şi să-ţi pui nenumăratele idei în ordine.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc. Este ...

Capricorn

Mişcarea lentă ţi se potriveşte cele mai bine şi asta pentru că nu îţi place să te grăbeşti. De asemena, un abonament la piscină este ideal pentru că poţi înota în voie, iar asta îţi modelează cu siguranţă corpul.

Vărsător

Ţie ţi se potrivesc activităţile fizice speciale, sporturile proaspăt inventate şi cele care includ muzica. Nu mânca seara târziu şi nu exclude legumele proaspete din alimentaţia ta!

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

Peşti

Yoga şi meditaţia sunt foarte utile în cazul tău. Ai nevoie de multă relaxare pentru scăpa de toate frământările care îţi “tocesc” nervii. Bea multă apă şi odihneşte-te suficient.

sursa: www.eva.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private