sâmbătă, aprilie 1, 2023

În luna septembrie, îndrăgitul actor și prezentator Florin Călinescu s-a infectat cu noul coronavirus, însă abia acum vorbește despre experința prin care a trecut.

Conform celor declarate, Călinescu s-a numărat printre cei cu o formă ușoară de covid-19, fiind avantajat și de faptul că nu suferă și de alte comorbidități, ceea ce nu a dus la dezvoltarea unei forme grave.

În ceea ce privește administrarea vaccinului împotriva coronavirusului, Florin Călinescu a declarat că nu se grăbește să și-l administreze, întrucât momentan se simte „în formă”. Cu aceasă ocazie, a precizat că lasă locul persoanelor care au mai multă nevoie de acest vaccin.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

„În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie”, a declarat Florin Călinescu, pentru impact.ro.

Forma ușoară de covid dezvoltată

„A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu. Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta. ‘Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare. Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!”, a mai spus actorul.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: dacă observi asta pe ughi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private