Categories: Ştiri sănătate

Stilul de mers poate dezvălui trăsături ascunse de personalitate: află câteva dintre ele

Stilul de mers poate dezvălui perspective interesante despre trăsăturilor tale de personalitate. Înțelegerea acestor trăsături vă poate ajuta să vă descifrați mai bine și să navigați în interacțiunile cu ceilalți.

Dar deși stilul de mers poate dezvălui tendințe, acesta este doar o fațetă a personalității unei persoane. De la modul în care țineți telefonul până la modul în care citiți o carte, multe activități dezvăluie tipul de persoană care sunteți.

Psihologul german Werner Wolff a descoperit aceste trăsături de personalitate în 1935, cum ar fi smerenia, sociabilitatea și dominația, care pot fi studiate prin descoperirile lui Wolff. Acordând atenție modului în care cineva merge în fiecare moment al vieții, se poate învăța multe despre felul său de a fi.

Așadar, iată un test care poate dezvălui multe despre personalitatea ta. Acest test te întreabă despre stilul tău de mers, iar prin aceste întrebări, stilul tău de mers poate dezvălui multe despre personalitatea ta.

Mai trebuie să știi că poți învăța să-ți schimbi stilul de mers, de preferință înainte de a împlini 30 de ani. Asta pentru că mintea ta este mai flexibilă în acești ani și poate repara mai ușor daunele corporale care apar odată cu vârsta.

Stilul de mers și personalitatea: 1. Pași mici, ritm lent – Încrezătorii

Dacă faci pași mici, menținând umerii drepti și ținând capul sus – toate aceste caracteristici dezvăluie că ai o personalitate calmă, carismatică și misterioasă. Oamenii sunt atrași de tine în mod natural datorită atitudinii tale lipsite de griji, dar smerite.

Transmiți o prezență asemănătoare unei celebrități care se plimbă pe covorul roșu. Indivizii cu acest tip de personalitate pot avea un strop de narcisism; ei cred că ceilalți îi observă continuu. Se opresc doar atunci când sunt copleșiți de frică; altfel, ei continuă să avanseze.

Astfel de indivizi îi inspiră pe alții să-și atingă potențialul maxim. Deși nu sunt dornici să fie solitari, ei prezintă o sociabilitate limitată, ceea ce face dificil să devină prieteni apropiați cu ei. Plictiseala se instalează cu ușurință, ceea ce duce la modele repetitive în loc de schimbare proactivă.

Cei care se încadrează în această categorie au capacitatea de a-i îbdepărta complet pe cei care le fac viața mizerabilă. În schimb, cei care merg încet cu capul coborât tind să fie fricoși, melancolici și vulnerabili. Ei se opresc adesea asupra greșelilor din trecut, luptându-se să mențină o perspectivă pozitivă. Acești indivizi pot să nu aibă încredere în sine și să pară răvășiți de o îngrijire proastă.

2.. Mers rapid și grăbit – Extrovertiții

Acest test sugerează că ai o atitudine de căutare. Ești extrovertit, deschis la noi experiențe și, în special, conștiincios. Execuți sarcinile de rutină rapid, în timp ce te implici social cu cei din jurul tău. Disponibilitatea ta de a-ți asuma riscuri și de a atinge obiectivele cu promptitudine te caracterizează.

Îndrăzneala și sinceritatea ta te conduc la o viață lipsită de drame inutile. Nivelurile ridicate de energie te fac remarcabil de activ și alert, deosebindu-te constant de mulțime. Cu toate acestea, rapiditatea ta s-ar putea să-ți provoace capacitatea de a te sincroniza cu energiile altora. Recunoașteți că nu toată lumea funcționează în ritmul dvs.

În viața de zi cu zi, rămâi netulburat de atenția pe care o atragi. Încrederea și agilitatea ta îți îndepărtează atenția de la influențele negative. Persoanele care se încadrează în această categorie excelează în rezolvarea problemelor și gândirea critică.

Stilul de mers și personalitatea: 3. Pași lungi – Pasionalii

Oamenii care fac cu încredere pași lungi își proiectează entuziasmul pe față. Stilul tău de mers oglindește nerăbdarea ta de a ajunge la destinație. Pașii lungi impun adesea respect în societate, devenind modele de urmat.

Pasiunea vă conduce obiectivele și principiile. Deși sunteți rapid la mânie, le țineți partea și celor care nu se pot apăra atunci când percepeți nedreptatea. Abil și inteligent, aveți abordări unice ale sarcinilor. Cu toate acestea, în jurul celor dragi, copilul tău interior iese la iveală.

4. Pași târâiți – Anxioșii

Dacă vă trageți picioarele în timp ce mergeți, atunci vă trădează anxietatea și temperamentul îngrijorător. Vă chinuiți mult, rumegeți la atâtea probleme sau sunteți pur și simplu trist.

Nu puteți scăpa de acele gânduri care planează asupra voastră, ele sunt mereu în trecut și își poartă povara cu voi tot timpul. Vă este greu să treceți peste orice.

În sarcinile de zi cu zi, vă lipsește energia necesară și vă este greu să îndepliniți sarcinile. Rutina ta de zi cu zi este o durere de cap majoră pentru tine, deoarece ești letargic și nu ambițios.

Recent Posts

Descoperire revoluţionară pentru tratarea bolii Parkinson

Cercetătorii spanioli au descoperit unde, cum şi când se declanşează un mecanism molecular responsabil de…

11 minute ago

7 stâlpi ai sănătăţii creierului. Secretul longevităţii, dezvăluit de un neurochirurg celebru

Celebrul neurochirurg Leon Dănăilă, în vârstă de 90 de ani, continuă să își facă profesia…

41 de minute ago

Seniorii care vor primi 1500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: „este clar stipulat în lege”

Recalcularea pensiilor îi ține în suspans pe seniorii țării, care vor afla abia la 1…

o oră ago

CADOU de la stat 3000 de lei tuturor românilor care îndeplinesc această condiție

Statul oferă până la 3000 de lei tuturor românilor care îndeplinesc această condiție. Suma de…

2 ore ago

ANM dă alerta: România, lovită de un CICLON puternic! PROGNOZA detaliată până pe 15 mai

Meteorologii anunţă că România va fi afectată de un ciclon putermic, iar vremea va fi…

3 ore ago

Citeste si: