Sari la conținut

Există strategii la cazinouri pe care le poţi folosi pentru a fi mai pregătit?

În mod logic toată lumea se gândeşte că un parior de succes se bazează neapărat pe câteva strategii de joc care dau randamentul scontat. Dar cu toţii ştim că un pariu reuşit se bazează în egală măsură şi pe factorul noroc.

Şi atunci, poţi aplica strategii de natură să îţi asigure în cele mai multe cazuri succesul? Vom încerca să îţi propunem câteva sfaturi care poate că nu îţi vor aduce de fiecare dată câştigul dorit dar în mod cert că vor face din tine un jucător mult mai pregătit.

Învaţă să foloseşti bonusurile

Să faci bani online este un subiect destul de interesant pentru mulți jucători pasionați de jocuri de noroc. În mediul online activează sute de platforme sigure cu jocuri, jackpoturi si bonusuri unice. Cu toate acestea, nu este garantat că vei câștiga din contră, există și șanse de pierderi. Din acest motiv, este important să joci responsabil.

Faptul că ai ales o platformă nu trece neobservat pentru că eşti eligibil pentru revendicarea bonusului de client nou. Acest tip de bonus se încasează o singură dată dar este unul dintre cele mai generoase de care vei avea parte de aici înainte.Nu îţi imagina însă că primeşti aceşti bani gratis, pentru a intra în posesia lor va trebui să faci câteva depuneri din bugetul tău financiar de joc. Nimic nu vine cu adevărat gratis, însă bonusurile sunt o minunată oportunitate de a te obişnui cu jocurile platformei la care tocmai ai aderat.

Pe parcurs o să prinzi însă suficientă experienţă şi o să ajungi să apreciezi aşa cum se cuvine orice bonus oferit. Şi tot odată cu experienţa personală vei putea să faci o triere a acestora studiind cu atenţie lista de termeni şi condiţii care le însoţeşte.Şi dacă am ajuns la acest detaliu, trebuie să ştii că orice bonus are o asemenea listă, chiar şi bonusul care nu presupune din partea ta nici o depunere. În această listă o să vezi care este termenul lui de valabilitate, un eventual cod de descărcare şi condiţiile de rulaj impuse.

Este adevărat că primeşti bani din partea cazinoului online dar aceşti bani trebuie rulaţi de X ori înainte de a putea face o retragere. Această condiţie de rulaj dă bătăi de cap jucătorilor, pentru că de obicei se impune o condiţie de minim X30, considerată de mulţi extrem de greu de îndeplinit.

Îndreaptă-ţi atenţia spre jocurile cu un avantaj al casei mai mic

Ştim cu toţii că păcănelele sunt cele mai populare jocuri de cazino dar nu poţi spune că sunt şi cele mai ofertante. Este adevărat că poţi obţine un câştig mare încă de la primele rotiri dar la fel de bine îţi poţi consuma întregul buget fără să vezi măcar unul.

Acest lucru se datorează faptului că sloturile sunt jocuri de noroc volatile, unde nu poţi aplica tehnici sau strategii de joc. Pur şi simplu apeşi un buton de start, laşi simbolurile să îşi facă loc pe ecran şi constaţi dacă ai câştigat sau nu.

Cu jocurile de masă lucrurile stau însă cu totul altfel, pentru că acestea au o caracteristică cunoscută sub numele de margine de casă. Cu cât această margine de casă este mai mică cu atât şansele tale de a avea succes financiar la un joc cresc.Şi cel mai ofertant joc de masă din acest punct de vedere este jocul de blackjack. În funcţie de varianta de joc aleasă blackjack poate oferi o margine de casă care să scadă semnificativ sub 1%, ajungând chiar la 0,5%.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine? Nici mai mult nici mai puţin că ai 99,5% şanse de reuşită în acest joc. Marginea de casă este procentul pe care jocul îl cedează la fiecare pariu cazinoului, procent care îi asigură acestuia din urmă profitul scontat.

Există de asemenea şi jocul de ruletă, care deşi oferă în varianta europeană o margine de casă de 2,7% este la rândul lui extrem de ofertant pentru tine. Acest lucru se datorează existenţei pariurilor cu 50% şanse de reuşită, cele de tip culoare număr sau felul acestuia, par/impar.

Menţine aşteptări realiste

Când ai selectat un joc de noroc din oferta unui cazino online îţi doreşti distracţie dar şi profit financiar. Partea de distracţie îţi este oricum asigurată de grafica jocului însă partea financiară ţine de fapt doar de noroc.Dacă eşti convins în proporţie de 100% că te vei ridica victorios de la masa de joc eşti în pragul unei mari erori. Jocurile de noroc, oricât ar părea de greu de crezut, nu sunt ofertate pentru posibilitatea de îmbogăţire ci în principal pentru partea de distracţie.

Dacă reuşeşti să îţi inoculezi această idee atunci când joci la un cazino online atunci vei obţine în mod clar distracţia şi adrenalina pe care ţi le doreşti. Ai în fond aşteptări realiste de la jocul accesat, aşteptări care se vor concretiza în final în distracţia dorită, daca intelegi importanta jocului responsabil si a gestionarii bugetului intr-un mod optim pentru tine.La fel de adevărat este şi faptul că aceste jocuri de noroc au ataşate premii atât de impresionante ca valoare încât îţi este greu să nu te gândeşti la ele. Dar hai să o recunoaştem, nu este perfect să joci la distracţie şi să fii cu adevărat surprins când un asemenea premiu colosal îşi face loc în contul tău financiar?

A menţine aşteptări realiste nu înseamnă că scoţi din ecuaţie factorul hotărâtor în acordarea  câştigurilor, norocul. Dacă acesta se hotărăşte să apară chiar în timp ce joci şi dacă o face la un mod atât de generos, nu înseamnă că aşteptările tale realiste au fost înşelate.De fapt te aştepţi să ai parte de distracţie şi spuneam că acest lucru oricum îţi este garantat de către jocul selectat. Şi dacă norocul apare şi el în această ecuaţie atunci poţi avea parte şi de un câştig care să îţi arate că aşteptările tale au fost depăşite într-un mod atât de plăcut.

Concluzie

Există strategii pentru a fi mai pregătit ca jucător? Putem spune că da, atâta timp cât eşti un jucător cu picioarele pe pământ şi înţelegi adevărata natură a jocurilor de noroc. Învaţă deci să foloseşti bonusurile, selectează jocurile cu o margine de casă cât mai mică, încearcă să ai aşteptări cât mai realiste şi în mod cert că jocurile de noroc îţi vor arăta adevărata lor magie.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel