Sari la conținut

Strigătul de disperare al unei celebre actrițe: S-a extins. Nu vreau să mor!

Shannen Doherty diagnosticata cu cancer
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Shannen Doherty speră la vindecare

Strigătul de disperare al unei celebre actrițe! Shannen Doherty, actrița care suferă de cancer la sân, nu vrea să cedeze în fața bolii care s-a extins la creier și oase.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015 și a anunțat că a intrat în remisie doi ani mai târziu, după ce a urmat chimioterapia. Dar, în 2019, boala lui Doherty a revenit, iar în 2020 a dezvăluit că avea cancer în stadiul 4.

Într-un interviu publicat recent, actrița spunea: „Nu vreau să mor”, a declarat ea pentru publicația People.

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a anunțat că boala i s-a extins la oase. Ea mai spune: „Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt”, a spus ea, adăugând: „Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată”.

Actrița  nu și-a „terminat” de trăit viața

„Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat, nu am terminat, sper să schimb lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat”, a spus ea. „Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină”, a mai declarat actrița pentru aceeași sursă

Shannen Doherty: Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții

„Oamenii presupun doar că înseamnă că nu poți merge, nu poți mânca, nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa”, a mai explicat ea. „Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici”, a adăugat ea.

Pozitivă în ceea ce privește tratamentul medical, actrița urmează acum „un regim foarte bun”.

La începutul acestui an, Shannen Doherty a aflat că maladia s-a răspândit în creier și a trebuit să facă radioterapie și să fie supusă unei operații pe creier pentru a îndepărta o tumoare, pe care a numit-o „Bob”.

„Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier”, a declarat ea pentru revistă. „A fost o călătorie. Cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri prin care am trecut în toată viața mea”, a povestit actrița pentru sursa citată.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: