sâmbătă, octombrie 31, 2020

Adina Alberts, un cunoscut medic din România, revine cu asigurarea că această substanță poate ajuta în prevenția temutei boli COVID-19, cauzate de virusul SARS-CoV-2 sau noul coronavirus, cum îl cunosc mulți.

În plină stare de urgență, doctor Adina Alberts a susținut vehement eficacitatea uimitoare a albastrului de metilen, iar acum reamintește cetățenilor români. Era o soluție eficientă împotriva infecțiilor și a roșului în gât și în vremea comunistă, când gama de medicamente nu era variată, ca acum.

Citește și:

 

Dragii mei, mulți dintre dvs poate vă amintiți de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai bine de 6 luni, că această aparent banală substanță, atât de ieftină și care se găsește “pe toate drumurile”, este extrem de eficientă în prevenirea și în combaterea infecției cu noul coronavirus.

Am venit în fața dvs informată până în dinți, cu studii și experiențe ale unor colegi din străinătate, am adus dovezi clare. O parte dintre cei care mi-ați ascultat sfatul, mi-ați și dat un feedback și mi-ați mulțumit.

Citește și:

Demersurile mele de acum câteva luni, adică la dr Rafila, la dl Arafat, la dr Musta, la Ministerul Sănătății, au rămas fară niciun rezultat sau răspuns. Am mai vorbit telefonic și cu dna Dr Mahler de la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta. A fost singurul medic care și-a arătat interesul în a încerca și acest tratament.

Dar iată că s-au scurs 6 luni și mediul online abundă de studii, unele în derulare, altele finalizate, care îmi arată mie în primul rând, dar ne arată și nouă tuturor, că am avut dreptate, și că albastru de metilen nu trebuie evitat deloc în această pandemie. Guvernanții noștri au scos din farmaciile din România, hidroxiclorochina, medicamentul despre care se știe că este eficient împotrivă SARS-Cov2 și despre care Președintele Trump povestea că și-l administrează zilnic în scop preventiv. Dar încă nu au scos albastrul de metilen. Se găsește în farmacii sub formă de soluție, tablete sau capsule, având gramaje și concentrații diferite. Vă puteți achiziționă capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecțiilor urinare, și să luați o astfel de capsulă o dată la 2-3 zile. Sau să căutați soluție de albastru de metilen 1% de uz intern și să luați 2-3 picături pe zi, în ceai sau pe o linguriță de zahăr. Pentru copii, preventiv, le puteti da capsule de supt sau spray oral cu albastru de metilen.

Citește și:

Sunt Dr Adina Alberts și candidez pentru funcția de primar al Sectorului 1. Eu sunt omul în mâinile căruia vă puteți lăsa sănătatea dvs, a copiilor și a părinților dvs. Mă găsiți la poziția 4 în buletinul de vot pentru Primar și la poziția 5 în buletinul de vot pentru Consiliul Local, conchide medicul Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Parteneri--