duminică, iunie 13, 2021

Pierde în greutate și detoxifiere: Sucul de castraveți și busuioc este o băutură excelentă pentru a vă răcori și hidrata. Puteți face acest suc în doar 5 minute cu o mână de ingrediente.

Sărbătorile se

apropie și  ne dorim să arătăm cât mai bine, chiar dacă cel mai probabil le vom petrece în cerc restrâns, alături de cei apropiați. De multe ori, ne este chiar frică și să ne uităm la cântar, însă de data aceasta lucrurile se vor schimba.

Avem nevoie doar de două ingrediente minune pentru a începe călătoria de a pierde în greutate și detoxifiere. Acest suc ajută la calmarea digestiei, sporește imunitatea, și ajută la pierderea unor centimetri în plus care ne jenează.

Castravete și busuioc – o băutură de slăbit și care ajută la detoxifierea organismului.Făcută cu aceste două alimente

este o băutură excelentă pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit instantaneu și pentru a te simți răcorit și hidratat. Puteți face acest suc în doar 5 minute cu o mână de ingrediente și să profitați de numeroasele sale beneficii pentru sănătate.

Beneficiile castravetelui pentru pierderea în greutate și pentru detoxifiere:

Știm deja despre castravete că este extrem de scăzut în calorii și este alcătuit din peste 90% apă. Dar știați că ne oferă și alți nutrienți esențiali? Specialistul în sănătate și nutriționist Shilpa Arora dezvăluie că sucul de castraveți este plin de substanțe nutritive precum

vitamina C, vitamina K, fier, calciu, zinc, magneziu, fosfor și multe altele.

Nutriționistul, Dr. Anju Sood, îl completează: „Sucul de castraveți este plin de antioxidanți și ajută la creșterea metabolismului, ceea ce duce la scăderea în greutate”.

Beneficiile busuiocului pentru pierderea în greutate:

Potrivit cărții „Healing Foods” de DK Publishing, „planta din busuioc este plină de antioxidanți naturali și proprietăți antiinflamatorii, care luptă împreună cu activitățile radicale și elimină toxinele dăunătoare”.

Cum se face sucul de castravete-busuioc pentru slăbit și detoxifiere

Ingrediente:(Pentru 2 pahare)

  • 2 castraveți
  • 1 crenguță de frunze de busuioc (10-12 frunze)
  • 2 linguri miere sau zeama de la jumătate de lămâie
  • Un vârf de pudră de scorțișoară
  • jumătate de pahar de apă

Curățați și tocați castraveții în bucățele mici și adăgați apa, frunzele de busuioc, scorțișoara. După ce obțineți sucul, adăgați fie miere, fie zeama stoară de la lămâie sau ambele.

Ultimele stiri

Parteneri