Care aliment este roșu, delicios și conține resveratrol, un compus care luptă împotriva cancerului și a bolii Alzheimer? Dacă ești tentat să spui vinul roșu, peste câțiva ani ar trebui să te mai gândești. Sucul de roșii conține în mod normal resveratrol în cantitate foarte mică, însă, inginerii de la un centru din Marea Britanie au modificat genetic o roșie.
Astfel o roșie conține echivalentul resveratrolului din 50 de sticle de vin. La pachet vin și ceilalți compuși sănătoși ai roșilor, care ne mențin frumoși și ne dau starea de bine.
Succesul cercetătorilor s-ar putea traduce într-un viitor în care alte plante vor fuziuna și se vor crea noi plante cu foarte multe beneficii nutritive.
A.
Maestrul Florin Piersic este internat în spital și deși starea sa se menține stabilă, nu…
Pentru creștinii ortodocși, Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare care se termină după…
Un nou studiu realizat de cercetătorii englezi a avut rezultate surprinzătoare privind scăderea substanţială a…
Peste 6.500 de persoane au apelat la Serviciul de ambulanţă Bucureşti - Ilfov în minivacanţa…
Sărbătorile pascale 2024 sunt un bun prilej pentru a transmite celor dragi, care nu sunt…
Salata de boeuf este unul dintre principalele preparate care se găsește pe mesele românilor în…