Sucul de roșii devine noul vin roșu

Care aliment este roșu, delicios și conține resveratrol, un compus care luptă împotriva cancerului și a bolii Alzheimer? Dacă ești tentat să spui vinul roșu, peste câțiva ani ar trebui să te mai gândești. Sucul de roșii conține în mod normal resveratrol în cantitate foarte mică, însă, inginerii de la un centru din Marea Britanie au modificat genetic o roșie.

Astfel o roșie conține echivalentul resveratrolului din 50 de sticle de vin. La pachet vin și ceilalți compuși sănătoși ai roșilor, care ne mențin frumoși și ne dau starea de bine.

Succesul cercetătorilor s-ar putea traduce într-un viitor în care alte plante vor fuziuna și se vor crea noi plante cu foarte multe beneficii nutritive.

A.

Recent Posts

Moment de cumpănă pentru maestrul Florin Piersic, aflat în stare gravă la spital. Medeea Marinescu: „să ne rugăm”

Maestrul Florin Piersic este internat în spital și deși starea sa se menține stabilă, nu…

14 minute ago

A doua zi de Paști. Ce trebui să faci în Lunea Albă pentru a avea noroc tot anul

Pentru creștinii ortodocși, Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare care se termină după…

44 de minute ago

Un tip banal de activitate fizică scade riscul de deces prin infarct cu aproape 40%

Un nou studiu realizat de cercetătorii englezi a avut rezultate surprinzătoare privind scăderea substanţială a…

o oră ago

Bucureştenii au înroşit liniile de urgenţă de la salvare

Peste 6.500 de persoane au apelat la Serviciul de ambulanţă Bucureşti - Ilfov în minivacanţa…

o oră ago

Cât timp este recomandat să păstrezi salata de boeuf în frigider? Marea greșeală a românilor care ajung să se confrunte cu intoxicație alimentară

Salata de boeuf este unul dintre principalele preparate care se găsește pe mesele românilor în…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic