Sari la conținut

Sucul minune care îți curăță ficatul în 72 de ore. Medic: „În plus, reduce riscul de cancer, scade inflamaţia şi protejează vasele de sânge”

Suc de patrunjel
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Sucul care detoxifiaza ficatul

Sucul minune care îți curăță ficatul. Pentru evitarea îngreunării și îmbolnăvirii ficatului, sunt necesare cure de detoxifiere a ficatului. Nu trebuie să depui foarte mult efort pentru a-ţi curăţa ficatul şi a slăbi.

Una dintre cele mai eficiente şi rapide metode de a curăţa ficatul este utilizarea unui suc uşor de preparat, cu ingrediente pe care oricine le are la îndemână.

Sucul care îți curăță ficatul în 72 de ore

Ficatul este un organ extrem de important, iar dacă nu funcţionează bine, tot organismul are de suferit. Atunci când este încărcat de toxine, încetineşte arderea caloriilor şi favorizează îngrăşarea.

Pentru acest suc ai nevoie de trei lămâi, o cană de frunze de pătrunjel tăiat bine, cinci ţeline făcute la abur şi şase căni de apă.

„Sucul din ţelină şi pătrunjel este bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile. Pe lângă faptul că ajută la eliminarea toxinelor, lămâia dizolvă depozitele de minerale care s-ar putea transforma în pietre.

Citeste si:

În plus, consumul acestui suc reduce riscul apariţiei cancerului, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar, scade inflamaţia şi protejează vasele de sânge”, a explicat dr. Mirela Wager, pe Facebook.

Cum prepari sucul pentru ficat

  • Sucul care îţi curăţă ficatul trebuie consumat trei zile la rând. Este indicat să eviţi mesele greoaie în această perioadă şi alimentele procesate.
  • Pune toate ingredientele în blender.
  • Consumă câte două pahare de trei ori pe zi, înaintea meselor principale.
  • După cele trei zile, fă o pauză de 7-10 zile, apoi repetă tratamentul.

Cine este Mirela Wagner

Mirela Wagner s-a născut în 1959 în Sibiu, România. A absolvit Facultatea de Medicină în Freiburg-Germania în 1982. Este medic specialist în medicină generală în Los Angeles.

Dr. Wagner este specializată în tratamentul naturist pentru tratarea unor afecțiuni grave, cancerul, diabetul, hepatita C, anemii, viroze, distrofii musculare, lupus, Parkinson, Osteoporoza și multe altele. Tratamentul se bazează în principal pe îmbunătățirea sistemului imunitar, prin administrarea unor suplimente alimentare organice, ce ajuta organismul să lupte împotriva agresiunii agenților patogeni.

Specializări : Medic principal explorări funcționale, Doctorat în medicina specialitatea dermatologie, Președinte în Consiliului Științific al Laboratorului de Farmacologie al Centralei de Medicamente și Cosmetice Los Angeles, California. Actualmente este medic in Los Angeles.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.