Sucurile naturale preparate în casă, fără adaos de zahăr sunt un adevărat izvor de sănătate.
Sucurile de roşii, de morcovi şi de sfeclă sunt o sursă importantă de betacaroten, licopen şi antioxidanţi naturali care ajută organismul să lupte contra bolilor cronice. Licopenul din sucul de roşii scade riscul apariţiei cancerului de prostată, iar pectina din mere ajută la curăţarea intestinelor şi vaselor de sânge.
„Sucul de roşii are aminoacizi, săruri minerale şi vitamine. Trebuie băut cu prudenţă, deoarece poate provoca şi urticarie”, spune nutriţionistul Ionuț Ștefan.
„Sucul natural de fructe sau legume poate constitui o porţie din cele cinci pe zi de fructe şi legume recomandate”, mai spune nutriționistul.
Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în…
Supa, peștele, roșiile sau laptele de cocos din conserve vă pot salva atunci când vă…
Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol…
Senatul a adoptat proiectul pentru aprobarea OUG 34/2024 care prevede scutirea de la plata contribuţiilor…
Un bărbat, şofer pe ambulanţă, a suferit un atac cerebral în timp ce se îndrepta…
Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat luni o aplicaţie pentru…