Sari la conținut

Superstiții puternice despre fotografii! Acestea sunt pozele care îți aduc ghinion în casă

Superstiții puternice despre fotografii! Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt pozele care îți aduc ghinion în casă.

”Nu păstrăm fotografiile persoanelor decedate la vedere. Le ținem undeva într-un album.

Se mai spune că nu e bine, la nuntă, să apară o terță persoană care nu face parte din familie.

Dacă vrei să faci poze cu mirele și cu mireasa, faci separat, dar nu când este toată familia. Se spune că aduci ghinion în armonia tuturor într-o zi fericită.

O altă superstiție spune că nu este bine să te afișezi singur, mai ales dacă ești căsătorit, deoarece în timp duce la ruptură.

Să nu-ți arăți albumul de familie altor persoane. Să nu le lași să se uite la ele și mai ales să fie nesupravegheate.

Citeste si:

Se spune că fotografia nu trebuie trunchiată, să fii profil total din cap până în picioare.

Superstiție este și atunci când cade o poză de pe perete.

O altă superstiție este să nu îndoi o fotografie, pentru că în timp ruptura se va produce”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Data nașterii îți poate spune ce noroc ai la BANI

Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat cum poate să îți dezvăluie data nașterii ce noroc o să ai la bani în viață.

Spre exemplu: Dacă te-ai născut într-o zi de 15, adună 1 cu 5 și va rezulta 6. Rezultatul trebuie adunat din nou cu 1, căci 1 este numarul liderilor, numărul banilor. 1+6= 7, deci cifra banilor va fi 7.

Numerologul spune că tot ce trebuie să faci este să tot ce trebuie să faci este să aduni data zilei de naștere cu 1 pentru a determina cifra banilor.

Cifra banilor 1 – este numărul liderului absolut. Este cel care știe să muncească, să aducă valoare în tot ce face. El are nevoie de bani pentru hrana spirituală.

Cifra banilor 2 – cifră „risipitoare”. Nu prea poți strânge bani. Cei cu această cifră a banilor știu cum să-i facă, dar nu și să-i folosească. Dau și iau ușor bani cu împrumut. Ca să nu fie datori, au nevoie alături de ei de cineva pragmatic.

Cifra banilor 3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor.

Cifra banilor 4 – cifră modestă. Din păcate, cei cu această cifră a banilor nu prea au noroc financiar. Pentru a simți gustul prosperității trebuie să muncească mult. Practic, toata viața vor munci ca să aibă ce le trebuie, dar chiar și așa vor avea permanent dificultăți în a-și îmbunătăți statului financiar.

Cei cu această cifră a banilor au șansa să se nască într-o familie bogată

Cifra banilor 5 – încă o cifră benefică. Cei cu această cifră a banilor au șansa să se nască într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile lor ieșite din comun îi ajută să câștige ușor bani.

Cifra banilor 6 – cifră „muncitoare”. Aceștia se mulțumesc cu puțin, de obicei sunt statornici în ceea ce privește jobul. Își doresc armonie, respect, dragoste, stabilitate. Ies la pensie dintr-un singur loc de muncă. Cifra banilor 6 îi scutește de fluctuații financiare.

Cifra banilor 7 – cifră „spectaculoasă”. Sunt firi aventuriere. Cer bani în stânga și în dreapta, au idei, dar le amestecă tot timpul, sunt lipsiți de răbdare. Nu își calculează riscurile.

Cifra banilor 8 – cifra infinitului. Cei cu cifra banilor 8 sunt persoana extremelor și le este greu să păstreze o linie de mijloc. Nu fac niciun compromis, chiar dacă, la un moment dat, acesta le poate aduce bani. Sunt adeseori prinși între perspectiva unor câștiguri fabuloase și faliment.

Cifra banilor 9 – cifră norocoasă. Nu se pricep să-i facă, dar au mare noroc de bani. Dacă nu știu să-și administreze câștigurile, pot ajunge într-o situație neprevăzută, neplăcută, păguboasă financiar. Sunt persoane altruiste, destinul lor este să aibă mereu bani, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.