luni, octombrie 26, 2020

Tartă de ciocolată și bezea, cum se prepară cea mai delicioasă și rapidă tartă cu ciocolată.

Tarta cu ciocolată și bezea este un desert spectaculos, delicios și extrem de ușor de făcut. Nu necesită efort și nici timp prea mult.

Iar gustul? Este divin. Ce vă trebuie pentru a o prepara.

250 g ciocolată de menaj, de cea mai bună calitate

200 g unt

2 ouă întregi

3 gălbenușuri

50 g zahăr

Citește și:

100 g făină

O formă rotundă de tartă cumpărată

Cum se prepară

Puneți ciocolata ruptă în bucăți la baie de aburi. Când s-a topit, adăugați untul și amestecați continuu cu un tel. Încorporați apoi două ouă întregi și 3 gălbenușuri. Cele 3 albușuri rămase le păstrați pentru mai târziu. Adăugați apoi, în timp ce amestecați în continuu cu telul și zahărul, dar și făina.

Citește și:

Într-o formă de tartă cumpărată sau pregătită în prealabil, turnați această compoziție și dați-o la cuptor 15 de minute, la 180 grade.

Dacă nu vă place forma de tartă, puteți face un blat din napolitane pisate sau biscuiți pisați și omogenizați cu unt sau ulei de cocos.

Din albușuri preparați o bezea simplă, adică bateți albușurile cu 60 g zahăr până s-au întărit. Scoateți tarta de la cuptor și deasupra decorați uniform cu bezeaua.

Citește și:

Apoi mai lăsați încă 10 minute la cuptor. În mai puțin de o oră veți avea această apetisantă tartă de ciocolată cu care vă veți putea desfăta, alături de o cafea, un pahar cu vin roșu sau un pahar cu lapte rece.

Poftă bună!

Parteneri--