sâmbătă, septembrie 18, 2021

Durerile de genunchi reprezinta la ora actuala o mare provocare terapeutica pentru ca nu cred ca exista adult, dar si copil, care sa nu fi avut cel putin o data in viata dureri de genunchi, dureri care

daca au trecut, a fost foarte bine si poate ca noi nu suntem atat de importanti in acel moment, dar cronicizarea acestor dureri face de multe ori ca pacientul sa devina nefericit si sa caute un raspuns medical. Cred ca cu totii am avut si vom avea dureri de genunchi si reprezina una dintre marile probleme de sanatate cu care se confrunta la ora actuala ortopedia moderna.

Lidia Fecioru ne dezvăluie o rețetă care ia durerea cu mâna! Ai nevoie de doar câteva ingrediente și durerea dispare!

pe bază de usturoi

“Azi, m-am axat pe genunchi, pentru că ei duc 80% din greutatea noastră corporală.

Pentru

că sunt cei mai predispuşi la lovituri sau traumatisme, este bine să avem grijă de ei, pentru că apoi apar problemele.

Acest amestec ajută foarte mult la tratarea acestor dureri de genunchi şi este bine să-l facem încă de când avem cele mai mici dureri.

Amestecăm două gălbenuşuri de ou, două linguriţe de sare. Apoi avem nevoie şi de nişte tifon elastic. Deci, amestecăm bine ouăle, după care punem sarea care ne ajuta foarte mult, pentru că ea are magneziu, iar oul are restul de minerale.

Ne mai ajută foarte mult la vindecarea tendoanelor. Se ţine 2 ore pe zi, dar nu se face mai mult de 4 ori pe zi.

Se mai face şi când avem gonartroză. Foarte mulţi greşesc şi pun ceva cald. Nu este bine. Gono înseamnă infecţie şi, de fapt, acolo este o infecţie care trebuie să plece.

Putem să mergem la doctor să o scoată. De aceea, trebuie să punem ceva cu gheaţă. Când se umflă genunchiul, punem comprese cu gheaţă.

Seara, putem face o uşoară frecţie cu ulei de muştar. Muştarul fiind iute, ajută foarte mult la circulaţie. Şi iarăşi punem comprese cu gheaţă şi vom scăpa de acele inflamaţii puternice”, a vorbit Lidia Fecioru, sâmbătă, în rubrica “Leacul zilei”

Ultimele stiri