luni, noiembrie 28, 2022

Teo trandafir, renumita prezentatoare TV din România, a ajuns recent la spital din cauza unor probleme de sănătate existente. Mihai Mitoșeru, bunul ei prieten, a făcut un gest cu totul neașteptat.

Prezentatoarea a suferit o intervenție acum câtiva ani, din cauza pancreatitei. În urmă cu câteva zile aceasta s-a simțit rău, motiv pentru care a ajuns de urgenșă la spital.

Mihai Mitoșeru, colegul vedetei, dar și un bun prieten, nu a lăsat-o singură în aceste momente și în permanență și a stat pe holul spitalului până când medicii au confirmat că totul este bine. Teo Trandafir a rămas impresionată până la lacrimi de gestul făcut de colegul său, când a observat că a rămas în spital pentru ea.

Te-ar mai interesa: Renunță la aceste alimente ca să înfometezi celule...

M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D, potrivit Ok! Magazine.

Prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu ani în urmă cu pancreatită şi s-a operat la Viena.

Atacurile de panică, o altă problemă de sănătate

Teo Trandafir se confruntă cu atacurile de panică. După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei. Invitată în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea, Teo Trandafir a vorbit despre unul dintre episoadele dificile din viața ei, atunci când a făcut un atac de panică chiar în liftul spitalului.

Te-ar mai interesa: RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie...

Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.

Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

Te-ar mai interesa: Gripă, VSR sau COVID? Ce ar trebui să știe părinți...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private