miercuri, octombrie 27, 2021

Nu virusul este adevăratul pericol pentru noi. Un medic imunolog de origine maghiară, care trăiește în Statele Unite ale Americii susține are o teorie neașteptată referitoarea la eefectele noului coronavirus.

El a dezvăluit publicației Națiunea Maghiară că adevăratul pericol este răspunsul imun anormal al organismului, ci nu virusul în sine. Pe această nouă idee vrea să dezvolte și medicamente mai eficiente pentru COVID-19.

Nu virusul este adevăratul pericol pentru noi

”Nu virusul, ci răspunsul imun anormal al organismului este adevăratul pericol pentru noi, aceasta este adevărata problemă cu care umanitatea se confruntă în prezent.

Aceasta se numește furtună de citokine. Ideea este că, din cauza insuficienței respiratorii și / sau a superinfecției bacteriene, șocul septic se dezvoltă în organism, care este

însoțit de inflamații generale, însoțite de producția crescută de proteine inflamatorii, așa-numita furtună de citokine. (Citokinele joacă un rol important în transmiterea informațiilor și reglarea răspunsului imun în timpul răspunsului imun, printre altele.),” a declarat profesorul Lajos Baranyi, biolog-imunolog  pentru publicația menționată.

Lajos Baranyi a dezvoltat o terapie combinată din aceste ingrediente active, ale căror detalii nu vor fi făcute publice până la finalizarea procesului de brevet. Cu toate acestea, esența sa este dezvăluită de faptul că, pe lângă moleculele de proteine

active care previn furtunile de citokine, ingredientele active conțin și o substanță care stimulează vindecarea rănilor și inhibă fibroza care provoacă leziuni pulmonare.
În practică, tratamentul este o infuzie de cinci zile sau o terapie de injecție cu bolus (doză mare), care s-a dovedit a fi clar eficientă în experimentele de laborator și pe animale. Cercetătorul l-a testat și la șoareci, șobolani, purcei, câini și pui. Și pentru că există o metodă, dezvoltată anterior în colaborare cu cercetătorii maghiari și recomandată de Agenția Americană a Medicamentelor (FDA), pentru modelarea furtunii

de citokine din corpul uman în condiții artificiale, terapia a fost, de asemenea, testată cu succes. Prin urmare, biologul-imunologul maghiar este sigur că eficacitatea terapiei combinate pe care a dezvoltat-o va fi confirmată prin studii clinice.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri