sâmbătă, februarie 4, 2023

Testul care îți arată dacă ai vreo boală. Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 cum poți afla acasă dacă suferi de vreo afecțiune. Ai nevoie de o lingură și o pungă, spune bioenergoterapeutul, care atenționează că acest test este un mod de a ne pune noi singuri diagnostice.

„Leacul de azi este mai mult o tehnică de a vedea ce probleme avem. Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Deci, luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată.

O aşezăm apoi ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă şi o lăsăm la căldurică jos, tot aşa, timp de 10 minute.

După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi.


Cum ştii ce probleme ai, în funcţie de culoarea care apare

Dacă este un miros tăios şi acid, înseamnă că avem probleme cu organele interioare – stomac, intestine etc.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

Dacă este un miros dulceag, înseamnă că poate fi o problemă a diabetului.

Dacă este un miros de amoniac, înseamnă că sunt ceva probleme cu rinichii.

Dacă pe lingură s-a format un fel de ciupercă din saliva noastră, de culoare galbenă, înseamnă că avem probleme cu glanda tiroidă. La fel se întâmplă şi dacă avem probleme cu fierea.

Dacă apare o culoare violet, înseamnă că avem probleme cu bronşiile, cu circulaţia periferică sau un colesterol mai ridicat.

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

Dacă apare vreo pată portocalie, înseamnă că avem probleme cu rinichii.

E foarte important acest test al salivei şi să ne studiem pe noi.

Dacă simţim că nu e în regulă mirosul nostru din gură, dacă ni se pare nouă că ceva nu e cum trebuie, e indicat să vedem ce probleme avem”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private