vineri, octombrie 22, 2021

Theo Rose, infectată cu Covid de două ori, în mai puțin de un an. „Aveți grijă de voi și de ai voștri!”

Cunoscuta cântăreață a făcut anunțul miercuri, 22 septembrie. Deși în primele momente a crezut că

e vorba de o răceală simplă, Theo Rose a ales să-și facă un test rapid, care a ieșit pozitiv.

„Oameni buni, zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.

Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv. La orele 3:00 ale diminetii am plecat sa ma testez la o sectie de testare pcr non-stop. Astazi am primit rezultatul, care este pozitiv”, a scris artista pe contul său de Facebook.

Theo Rose A Fost Depistată Pozitiv Cu COVID-19: „Am Mai Avut O Dată Anul Trecut” | Libertatea

Theo Rose, infectată cu Covid de două ori, în mai puțin de un an. „Aveți grijă de voi și

de ai voștri!”

Artista a anunțat că este nevoită să-și anuleze toate cântările, deși era foarte încântată de programul aglomerat pe care îl avea. Acum, Theo Rose va trebui să stea timp de două săptămâni în izolare la domiciliu.

„Va aduc asta la cunostinta, pentru ca ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atat de plina din acest sezon si ar fi fost extraordinar atat pentru mine cat si pentru trupa mea sa le putem onora.

Ma simt ok, din fericire simptomele nu difera cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru ca da, am mai fost infectata o data.

Imi cer

scuze fata de oamenii care ma asteptau sa le cant si ma bucur totodata ca am actionat la timp si nu am imbolnavit pe nimeni.

Aveti grija de voi si de ai vostri!”

Ar putea fi o imagine cu text care spune „CITOBIOMED S.R.L. 80. 80,Vila14 czultate@germandiagnose.r www.germandiagnose.ro Pagina di CR.1 German Diagnose Diagnose BULETIN DE ANALIZE MEDICALE 268344 data 22/09/2021 eliberat CITOBIOMED S.R.L. DIACONU THEODORA MARIA Data nasterii: 08/08/19 1997 Sex: Cod cerere: 268344 Cod pacient: Cod Data inregistrarii: 22/09/2021 Data recoltarii: 22/09/2021 03:25 Recoltat la: Complet Medical Rezultat la: BIOLOGIE MOLECULARA Denumire Rezultat prin_gRT-PCR o-/orofaringian- RT-PCR Rezultat de DETECTAT Pozitiv acord Nedetectat Metodologia supraveghere sindromului Limita detectie inta: ARN-ul acut reprezinta unic criteriu pentru diagnostic, copii/mL poate persista secretii zeipreanalitice, Verificare QR Generat:”

„Făceam astăzi mișto de răceală și am zis că am fentat-o

După ce Adela Popescu s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, Theo Rose i-a ținut acesteia locul în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, pe 10 septembrie.

În urmă cu doar câteva zile, cântăreața scria pe contul său de Instagram  că va urma un tratament și va face pauză două zile, fără să știe că era infectată din nou cu COVID-19.

„Făceam astăzi mișto

de răceală și am zis că am fentat-o, că am luat pastile zilele astea și că nu m-a mai luat. Da, m-a luat. Dar Dumnezeu m-a ajutat și am terminat ultima cântare și am pauză două zile. N-o să mai vorbesc două zile. O să iau tratament, o să iau aerosoli și ne vedem. E ca dracu. Mi s-a sucit și piciorul pentru că am călcat prost”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Ultimele stiri