joi, februarie 2, 2023

Theo Rose: „M-am operat. Am făcut schimbare de sânge”. Ce dezvăluiri a mai făcut artista în podcastul lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO”. Theo vorbește deschis…

Theo Rose a vorbit deschis despre viața ei în podcastul lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO”. De pildă, artista cunoscută și ca Vera, fiica lui Bebe Măcelaru din serialul „Clanul”, a povestit despre perioada pe care a petrecut-o la liceu.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj pentru ministrul Sănătății: „V...

Artista a studiat la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, acolo unde spune că s-a schimbat complet având în vedere anturajul. Theo Rose afirmă cu umor că: „m-am operat. Am făcut schimbare de sânge”.

Perioada liceului a avut un impact puternic asupra dezvoltării ei. Artista a spus că atunci s-a transformat într-o tânără de etinie romă, notează TV Mania.

„Era ceva în neregulă dacă erai român”

Mihai Bobonete: „Spui că la bază ești țărancă, iar la liceu ai devenit țigancă. Cum vine asta?”

Theo Rose: „M-am operat. Am făcut schimbare de sânge, transfuzie. Da, am nimerit între foarte mulți copii de etnie romă și foarte talentați. Acolo, la noi în liceu, erau majoritari ei. Era ceva în neregulă dacă erai român, se uitau cam așa la tine.”

Te-ar mai interesa: Mituri sau Realitate? Dacă nu te îmbraci gros, poţ...

Mihai Bobonete: „Dar ce liceu ai făcut?”

Theo Rose: „Lipatti. Muzică și cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică cu ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise. „Hai că te operăm acum! Vezi tu cum ieși de aici”

Mihai Bobonete: „În cât timp? Cât a durat tranziția?”

Te-ar mai interesa: S-a aflat secretul siluetei perfecte. Alimentul mi...

Theo Rose: „Patru ani. Eu am fost la liceu și am avut și extrașcolar. N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era țigan.”

Mihai Bobonete: „Ce au zis ai tăi când te duceai pe acasă?”

Theo Rose: „Mama zicea „băi, fată, nu te recunosc. Vezi cum faci să te întorci. Mai du-te o dată și revino cum erai, că nu ești copilul meu.”

E adevărat că stând acolo foarte mult între ei, te schimbi și ți se pare că aia e normalitatea, mai ales că noi petreceam multe ore la liceu.

Te-ar mai interesa: Toți cei care consumă ceai de plante regulat trebu...

Noi acasă stăteam puțin, că acolo aveam ore de dimineață până seara, plus orele de studiu.

După ce am terminat liceul, m-am operat la loc, dar ce s-a mai putut face.”, a mai spus artista în podcastul lui Bobonete, cunoscut și ca Bobiță, crâșmarul din serialul „Las Fierbinți”

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private