Sari la conținut

Mare grijă la aplicațiile de dating! Nu știți peste cine dați… Credea că și-a găsit iubirea vieții, dar acesta a ucis-o și a tranșat-o pentru organe! Mai călătorise și mii de kilometri pentru a-și găsi „fericirea”…

Mare grijă la aplicațiile de dating! Nu știți peste cine dați… Credea că și-a găsit iubirea vieții, dar acesta a ucis-o și a tranșat-o pentru organe! Mai călătorise și mii de kilometri pentru a-și găsi „fericirea”…

Aplicațiile de dating încurajează persoanele singure ori pe cele aflate în relații nefericite să-și caute fericirea printre milioanele de variante…

Din păcate, însă, lumea este plină de tot felul de persoane fără scrupule care își caută victime mai ales pe aceste aplicații de dating, unde victimele cad în plasa escrocilor, își deschid sufletul, își spun toate secretele și vulnerabilitățile fără să-și pună întrebări despre cei care intră în contact cu ele.

Și așa, multe persoane cad pradă celor care le cer bani sau mai rău, le iau viața.

Așa a fost și cazul unei femei de 51 de ani care credea că și-a găsit fericirea pe aplicațiile de dating. Când colo, ce să vezi? Și-a găsit moartea!

Blanca Arellano din Mexic a călătorit 5.000 de kilometri pentru a-l întâlni pe Juan Pablo Jesús Villafuerte, dar a avut parte de o moarte oribilă. Femeia a fost ucisă și tranșată, iar bărbatul a fost arestat sub acuzația de „trafic de organe umane”.

„Călăul” era student la medicină umană și biotehnologie

Blanca l-a cunoscut pe o aplicație de dating pe Juan Pablo, în vârstă de 37 de ani, student la medicină umană și biotehnologie.

Sedusă de bărbatul mult mai tânăr decât ea, femeia a luat avionul și a călătorit aproape 5.000 de kilometri, din orașul Mexico până în Lima, Peru.

Cei doi petrecuseră o săptămână împreună și părea să fie vorba despre dragoste, cel puțin pentru femeie, care apoi a dispărut, scrie Descoperă citând Daily Mail.

Cum a fost prins

Ultimul contact cu familia l-a avut pe 7 noiembrie. O nepoată a acesteia a cerut ajutor pe Twitter, dar l-a contactat și pe Juan Pablo, care i-a răspuns că femeia a decis să plece pentru că nu putea să-i ofere viața pe care și-o dorea și se plictisea cu el.

Pe 9 noiembrie, pe o plajă a fost găsit un cap și s-a stabilit că este al femeii din Mexic. La scurt timp după aceea, au fost găsite și alte părți ale corpului.

Între timp, Juan Pablo postase pe TikTok organe umane. Bărbatul a fost arestat la scurt timp după aceea, mai notează Descoperă.ro.
Așadar, mare grijă la aceste aplicații de dating! NU se știe niciodată ce interese au cei care vă seduc arătându-vă totul colorat în roz…
Nimic nu este ceea ce pare și, dacă ceva este prea frumos, trebuie să ne punem măcar câteva întrebări elementare pornind de la ”DE CE”?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel