sâmbătă, decembrie 4, 2021

Procesul de slăbire poate fi unul foarte complex, mai ales dacă nu îți cunoști bine organismul. În mod ideal, pentru a urma pașii potriviți nevoilor tale, este necesar să ceri sfatul unui nutriționist.

Majoritatea persoanelor se concetrează numai pe eliminarea kilogramelor. De fapt, procesul de slăbire implică mult mai multe lucruri.

Acesta îți poate dezvălui lucruri pe care nu le știai despre organismul tău și, de asemenea, subliniază importanța unui echilibru între minte și corp.

Te-ar mai interesa: Testare Covid ar urma să fie gratuită la medicul d...

Iată ce trebuie să faci pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când ții dietă, deși tentația de a renunța este, uneori, destul de puternică.

Ții dietă? Iată cum obții cele mai bune rezultate?

pilulele contraceptive

Cori Grămescu, expert în nutriție și fitness, dezvăluie câteva lucruri principale pe care trebuie să le ai în vedere atunci când urmezi un program de slăbit.

„Un proces de slăbire necesită timp, răbdare și perseverență. Perseverența înseamnă să faci ceea ce trebuie, fără a renunța atunci când ți-e greu sau când și se pare că nu obții rezultatele așteptate. Perseverența înseamnă să ai încredere în proces și să continui, chiar dacă vei întâlni și obstacole pe drumul tău. Dar cum cultivi perseverența în procesul de slăbire?

Te-ar mai interesa: Vitamina mai puțin cunoscută cu rol esențial pentr...

În primul rând, ai nevoie de o mentalitate bazată pe evoluție personală. Mintea este cea mai importantă parte din orice proces prin care trecem, fiindcă ea poate fi atât prietenul, cât și dușmanul nostru. O mentalitate bazată pe evoluție personală înseamnă să fii orientată către progres și învățare. Că atare, nu trebuie să știi totul de la început.

Multe persoane tind să renunțe în timpul procesului de slăbit, deoarece li se pare că nu îl stăpânesc la perfecție. Dar un astfel de proces înseamnă, în primul rând, învățare și evoluție. Așa că ar trebui să te bucuri de toate noile orizonturi care ți se vor deschide și care îți vor face viața mai bună.

Te-ar mai interesa: Fostul ministru, Nicolae Bănicioiu, trimis în jude...

În al doilea rand, dezvoltă-ți încrederea în tine și în corpul tău. Poate fi greu să menții un proces de slăbit, atunci când nu vezi rezultate atât de rapid pe cât îți doreșți. Însă nu uita că slăbitul ia timp, iar corpul tău nu te vă dezamăgi, dacă urmezi pașii potriviți. Acceptă-ți corpul așa cum este. În urma acestei acceptări de sine necondiționate, corpul tău vă progresa, iar tu te vei bucura să îl tratezi din ce în ce mai bine în fiecare zi, să observi schimbările pozitive prin care trece acesta și greutatea de care scapi.

Te-ar mai interesa: Ceaiuri pentru somn liniștit. Au efect sedativ, de...

Și nu în ultimul rând, acceptă că suișurile și coborâșurile sunt inevitabile. Când facem greșeli, suntem tentați să renunțăm. Dar, la fiecare obstacol, ar trebui să ne amintim că scopul nostru e mai important decât o simplă zi proastă. Perseverența înseamnă să ne urmărim scopurile pe termen lung și să încercăm să facem tot ce ne stă în putință, în fiecare zi, că să ni le atingem. Atitudinea și acțiunile noastre sunt mai importante decât o singură decizie proastă”, a scris Cori Grămescu pe o rețea de socializare.

Te-ar mai interesa: De ce neapărat necesar să faci o ecografie tiroidi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri