Categories: Ştiri sănătate

„Toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. De vină sunt și popii”. Cui îi aparține această declarație?

Sorin Cârțu, fostul mare jucător al Universității Craiovaa comentat situația de la FCSB, club care este afectat de numeroase cazuri de COVID-19, dar care, prin vocea patronului Gigi Becalinu susține vaccinarea.

Referitor la situația de la FCSB, Cârțu spune că meciul cu Farul ar trebui amânat doar echipa bucureșteană nu are suficienți jucători exclusiv din cauza COVID-19, fără a fi puși la socoteală fotbaliștii accidentați.

„Apropo de amânări, mie mi se pare normal să amâne dacă sunt bolnavi de COVID-19, dar dacă nu sunt bolnavi de COVID, cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?

Vizavi de vaccinați, nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat, se observă acest lucru. Nu înțeleg de ce reticența asta. Cei contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat. Statul este preocupat pentru a opri pandemia asta, iar toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă, iar dacă stă acasă nu trebuie plătit.

De vină este și clerul, partea asta cu popii, sunt foarte mulți oameni apropiați, care cred în asta. Medicii, profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați”, a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali este împotriva vaccinării. FCSB se confruntă cu un focar de covid

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a declarat  și el la rândul său pentru GSP.ro că Liga 1 trebuie să accelereze vaccinarea, care este singura soluție pentru salvarea vieților și a sportului.

„Vaccinarea mi se pare extraordinar de bună, nu bună, dar e târzie. Totuși, e OK și acum. Toată lumea trebuie să se vaccineze, de la copil până la bătrân. Trebuie să luăm exemplul Americii, Israelului, Franței, Angliei, Italiei, tuturor celor care s-au vaccinat le-a scăzut foarte mult numărul îmbolnăviților.

Eu m-am vaccinat și am trecut și prin boală. Am făcut ambele doze și o fac și pe a treia acum, dar să mai treacă puțin timpul că am numai o lună și jumătate de la a doua doză.

Am făcut o formă destul de nasoală în 2019, când nici nu știau aștia ce boală e. Am venit din Spania, de la meciul Barcelona – Manchester United, și atunci m-am internat și în spital, am stat două zile internat.

Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Ei spun că nu știu ce conține vaccinul … Păi, când beau cola, știu ce conține?

Cei care dau declarații antivaccinare sunt niște oameni iresponsabili. Poporul israelian, poporul englez, poporul francez, poporul american, toate astea vor să-și extermine semenii? Despre ce vorbim? Aici e știință, nu mai sunt leacuri băbești.

Știu și ce a declarat Gigi Becali. Suntem o țară liberă. Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali? Ca el sunt puțini, să știți.

Bineînțeles că antivaccinarea poată să pună sportul în pericol. Cine nu se vaccinează nu are ce să caute nici pe teren, nici în afara lui”, a declarat Dumitru Dragomir.

 

Recent Posts

Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie, în funcție de vârsta pensionării

Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie. Numeroși pensionari sunt…

10 ore ago

Tipurile de cancer care se moștenesc cel mai frecvent

Ce tipuri de cancere se moștenesc. Cancerul, una dintre cele mai temute boli ale secolului…

10 ore ago

Cel mai încărcat energetic loc din România. Cei care ajung acolo se revigorează brusc și se pot vindeca de boli

Locul din România cu cea mai puternică încărcătură energetică se numește Gura De Rai, iar…

11 ore ago

Alimente bogate în estrogen natural benefice pentru femeile la menopauză

Estrogen natural. După 45 de ani, femeile se apropie de menopauză și au nevoie de…

11 ore ago

DNA a anunțat că IPS Teodosie a fost trimis în judecată pentru corupție

IPS Teodosie, trimis în judecată pentru corupție. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în…

12 ore ago

Citeste si: