Sari la conținut

Dr. Vasi Rădulescu: „E focar de Covid la FCSB. Gigi Becali le-a dat ordin jucătorilor să NU se vaccineze”

atacă genetic

Din cuprinsul articolului

Mai mulți jucători FCSB s-au infectat cu SARS-CoV-2. Potrivit surselor, Gigi Becali le-ar fi administrat jucătorilor un antiviral care nu are studii concludente și, cu siguranță, nu este recomandat de Organizația Mondială a Sănătății.

De asemenea, focarul a apărut în urma faptului că Gigi Becali le-a interzis jucătorilor să se vaccineze anti-COVID.

Dezinformarea, susțin medicii, este exact ceea ce ne-a adus în fața situației epidemiologice fără precedent cu care ne confruntăm în prezent.

Dr. Vasi Rădulescu vrea să explice, pe această cale, faptul că vaccinarea este singurul lucru care ne poate proteja cu adevărat de COVID. De asemenea, atrage atenția că niciun medicament nu garantează vindecarea bolii, odată dezvoltată.

Focar de COVID la FCSB

Dr. Vasi Rădulescu, renumit medic român, a vorbit despre acest subiect pe o rețea de socializare.

„E focar de Covid la FCSB. Patronul echipei, marele Gigi Becali, le-a dat ordin jucătorilor să NU se vaccineze. Că Satana. Că nu e nevoie de vaccin. Că nu acceptă substanțele malefice să-i pătrundă în corp.

Umblă vorba printre medici că Becali le-ar fi făcut rost jucătorilor de arbidol, un antiviral care nu are studii concludente și NU e recomandat de OMS.
După cum am mai scris, nu există de fapt niciun tratament clar în Covid-19. Ce avem acum reprezintă soluții cu eficiență limitată, mică de tot. Majoritatea cazurilor grave din ATI mor pentru că formele severe de Covid-19 nu pot fi controlate.
Nu exista studii clare pentru arbidol. De ivermectină nu mai zic.
Amintesc faptul că domnul Becali deține o clinică în care se fac proceduri neomologate, de personal fără competențe. Se promovează pseudoștiințele.
Aceste prostii ar trebui să înceteze. Astfel de oameni sunt DIRECT responsabili de situația în care ne aflăm acum. Pentru că sunt vectori de opinie și pentru că au debitat peste tot numai inepții”, a scris Dr. Vasi Rădulescu.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: