Toți cunoscuții lui Răzvan Ciobanu sunt în șoc după moartea năpraznică a designerului

Toți cunoscuții lui Răzvan Ciobanu sunt în șoc după moartea năpraznică a designerului
Toți cunoscuții lui Răzvan Ciobanu sunt în șoc după moartea năpraznică a designerului

Răzvan Ciobanu și-a lăsat toți cunoscuții muți de șocul aflării veștii legate de moartea lui.

Autoturismul pe care îl conducea designerul este un morman de fiare, iar cunoscuții i-au ”inundat” profilul de Facebook cu mesaje de condoleanțe.

foto: EVZ.RO

Lumea mondenă este în șoc! Teo Trandafir a publicat în urmă cu câteva minute o fotografie în care apare alături de Răzvan Ciobanu: ”Un ultim salut, Razvan. Mai avem de discutat atâtea. Adevarul îl știe doar Dumnezeu, care te are acum in paza Lui.”

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. În ciuda faptului că televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa profesională, motivul pentru care a acceptat să facă parte din emisiune a fost faptul că aparține domeniului său și a dorit să participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.

Creatorul de modă a intrat cu mașina într-un copac. Potrivit primelor informații oferite de România TV, Răzvan Ciobanu se afla în autoturism alături de partenerul său.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07:15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele și, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fata locului al conducătorului auto” a informat IPJ Constanța. Cadavrul creatorului de modă a fost găsit lângă autoturism.”

12 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox