luni, mai 25, 2020

O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, după ce un utilaj a explodat la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din Capitală.

“În această dimineaţă, în jurul orei 5,20, mai multe apeluri 112 sesizau un zgomot foarte puternic, o explozie, în incinta unei fabrici de pe strada Preciziei din sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi mai multe echipaje de salvatori de la ISUBIF. Din incinta fabricii au fost evacuate mai multe persoane, din nefericire fiind înregistrat decesul unei persoane şi rănirea altora”, precizează DGPMB, într-un comunicat de presă.

Citește și:

Conform sursei citate, la faţa locului sunt prezente şi echipaje ale Brigăzii Rutiere, pentru a asigura deplasarea rapidă a forţelor de intervenţie, dar şi pentru a îndruma participanţii la trafic, având în vedere că în această zonă se circulă restricţionat.

Urmează să fie efectuată cercetarea la faţa locului de către poliţişti ai Serviciului Omoruri – Biroul morţi suspecte şi ucideri din culpă şi specialişti criminalişti, urmând a fi stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs acest eveniment, mai arată sursa citată.

Parteneri