Sari la conținut

Traian Băsescu, dezvăluire neașteptată: Fiecare trebuie să decidă pentru el. Am făcut ce cred că este bine pentru mine

Traian Băsescu, dezvăluire neașteptată: Fiecare trebuie să decidă pentru el. Am făcut ce cred că este bine pentru mine.

Admonestat de un urmăritor pe rețelele de socializare pe tema vaccinării anti-covid, europarlamentarul Traian Băsescu a dat un răspuns surprinzător.

Joi, 20 ianuarie, fostul președinte al României Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook discursul pe care l-a susținut în Parlamentul European pe tema revoltei din Kazahstan.

Traian Băsescu, dezvăluire neașteptată: Fiecare trebuie să decidă pentru el. Am făcut ce cred că este bine pentru mine

Dintre miile de comentarii și reacții, una a ieșit în evidență. Un „comentator” l-a acuzat pe Traian Băsescu de lipsă de patriotism și l-a „certat” pentru că nu abordează subiectul vaccinării anti-covid.

„Pe tema vaccinului nimic? Unde este patriotismul ? Lasă problemele de afară în pace no să schimbi nimic, dar la noi in ţară dacă îţi dai interesul şi pui umărul la treabă poţi să aduci o schimbare in bine!

Uită-te lu unguri şi nu-mi plac deloc dar toţi oamenii de la conducere sunt patrioţi şi au coloană !”, a sris un comentator.

Fostul președinte al României nu a ezitat să răspundă acestui mesaj, care a stârnit foarte multe reacţii atât negative, cât şi pozitive. Băsescu și-a expus în câteva cuvinte punctul de vedere în ceea ce privește vaccinarea anti-covid, dar și campania de vaccinare anti-covid.

„Stiti ceva? Eu m-am vaccinat cu toate cele trei doze pentru ca asa am vrut Dumneavoastra nu v-ati vaccinat pentru ca asa vreti dumneavoastra.

Cred ca fiecare trebuie sa decida pentru el.

Si atunci de ce imi ceri sa am o pozitie publica intr-o decizie personala a fiecaruia, in timp ce eu am decis sa nu va spun ce este bine pentru dumneavoastra ci m-am limitat la a face ce cred ca este bine pentru mine?

Desigur, fiecare ne asumam consecintele propriilor decizii”, a scris europarlamentaru

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel