vineri, august 12, 2022

Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer, efecte secundare incredibile. A început să vadă și să audă mai bine. Bărbatul ar vrea și o a patra doză de vaccin.

Gabriel Grădinaru un bărbat în vârstă de 49 de ani din Dorohoi a devenit cunoscut opiniei publice din România după ce s-a aflat că acesta s-a vaccinat de trei ori cu vaccinul anti-covid, cu serul dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

Te-ar mai interesa: Interviu Doctorul Zilei. Alexandra Tănase, omul cu...

Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer, efecte secundare incredibile

La doar câteva zile distanță după ce compania Pfizer a anunțat că ar putea fi necesară o a treia doză de vaccin pentru imunizare, bărbatul din Dorohoi s-a prezentat la un centru de vaccinare și s-a injectat din nou. Acesta a declarat pe propria răspundere că nu s-a mai vaccinat.

„Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis ca sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum. (…) Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga”, a declarat Gabriel Grădinaru, bărbatul care s-a vaccinat pentru a treia oară.

Te-ar mai interesa: Oana și Viorel Lis la capătul puterilor: „Să fii c...

Imediat după această ispravă, autoritățile locale au deschis o anchetă la centrul de vaccinare respectiv. Primarul de acolo a trimis asistenţii comunitari să verifice cum se simte omul.

„Important e că nu a pățit nimic. Să dea Dumnezeu să treacă peste această pasă proastă”, a spus Costel Agheorghiţoaei, primarul din Broscăuţi, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer spune că efectele secundare se  simt: "Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea"

Bărbatul ar vrea și o a patra doză de vaccin, după ce a început să vadă și să audă mai bine

După ce a fost vaccinat, bărbatul a declarat că a avut rapelul la vaccinul Pfizer în urmă cu o săptămână. Acesta a fost ținut la spital câteva ore pentru monitorizare și apoi a fost evaluat psihiatric. La trei zile distanță de la vaccinare, Gabriel Grădinaru a făcut primele declarații, dezvăluind în ce stare se află.

Te-ar mai interesa: Celebră actriță ajunsă în comă, vizată de o anchet...

„După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză”, a precizat Gabriel Grădinaru, potrivit stiri-covid19.eu.

Întâmplare a ajuns şi în atenţia șefului campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gherorghiţă. Acesta a anunţat cine şi în ce condiţii ar putea benficia de o a treia doză de vaccin.

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bascov a fost premeditat! Detalii t...

„Evaluarile din studii propun intre 6 si 12 luni cea de-a treia doza. Cu siguranta vorbim de pers varstincie, de anumite afectiuni care au o probabilitate mai mică să dezolte un răspuns imun prtector după prima schema de vaccinare”, a declarat valeriu Gheorghiță.

Recordul de doze administrate a fost stabilit în urmă cu o săptămână de o italiancă de 23 de ani vaccinată din greşeală cu 4 doze de Pfizer. Deocamdată, accidentul nefericit pare să aibă un singur efect: deshidratarea. Tânăra a ajuns să bea 7 litri de apă pe zi.

Te-ar mai interesa: Alimentele care cresc riscul de a suferi de demenț...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private