sâmbătă, mai 28, 2022

Transformarea incredibilă a lui Khloe Kardashian. Vedeta celui mai longeviv reality show a vorbit deschis despre relația ei nesănătoasă cu mâncarea, insecuritățile ei fizice și presiunea emoțională a rețelelor sociale.

Anul trecut, de Ziua Sănătății Mintale, Khloé Kardashian a ținut să vorbească deschis despre a ei. A făcut-o într-un interviu pentru Health, în care s-a deschis și a vorbit despre aspecte din viața ei despre care de obicei nu vorbește la fel de des: divorțul, adevăratul motiv pentru care a slăbit sau presiunea de a fi figură publică.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Cei 14 ani consecutivi de Keeping Up with the Kardashians, adăugați celor peste 189 de milioane de urmăritori care se acumulează pe Instagram, au afectat-o ​​negativ.

„Întotdeauna încerc să înec zgomotul care nu contează, mai ales pe Instagram, că este un cadou și în același timp un blestem”, recunoaște vedeta, care în mai multe rânduri a fost nevoită să folosească rețeaua de socializare pentru a aplana controverse legate de aspectul său.

„Sunt zile în care mă simt incredibil de bine, dar apoi mă pierd când văd pe cineva care postează lucruri despre modul în care mă percepe sau despre cum cred ei că arăt. Este foarte ciudat pentru că știm adevărul despre noi înșine. Deci, ce? De ce să lași ceea ce spune cineva să te afecteze? Dar totuși o faci.”

Te-ar mai interesa: Nu consuma aceste alimente dacă suferi de reflux g...

Transformarea incredibilă a lui Khloe Kardashian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Ea spune că s-a confruntat cu insecuritățile ei fizice încă de când era tânără.

„În timpul călătoriilor nu am putut cumpăra de unde cumărau surorile mele. Brandurile mi-au spus indirect că hainele lor nu sunt pentru mine pentru că nu au făcut o rochie pe mărimea mea”.

Relația sa nesănătoasă cu mâncarea

În prezent, Khloé urmează un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată în care, recunoaște , nu se uită la ce mănâncă. Dar cu ani în urmă, relația sa cu mâncarea a fost o luptă.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

„Am fost un devorator emoțional în cea mai mare parte a vieții mele”, recunoaște ea pentru Health. A apelat deseori la diete-minune pentru a corecta excesele.

„Am încercat fiecare dietă de acolo. Îți amintești când Beyoncé a făcut chestia cu suc de lămâie și ardei cayenne? Am vrut să încerc și eu!”, mărturisește ea. „Mi-am petrecut toată viața suferind de efectul yo-yo, urmărind mereu modă.”

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private