miercuri, mai 12, 2021

Fie că este vorba despre factori externi sau interni, sănătatea și structura părului pot avea de suferit. Majoritatea persoanelor se confruntă cu un astfel de episod în timpul vieții. Pentru a evita efectele

negative permanente, este important să tratezi afecțiune în timp util. Aceste tratamente naturiste pentru căderea părului îți pot fi de ajutor și îți îngrijesc părul în profunzime. 

Căderea părului este o afecțiune care afectează persoanele atât din punct de vedere estetic, cât și emoțional. Aceasta poate semnala diferite probleme de sănătate sau, în unele cauzuri, poate fi cauzată de factori genetici. Din fericire, anumite trucuri și remedii te pot ajuta să limitezi efectele negative provocate de căderea părului și, de asemenea, să îți recapeți îndrederea în propriile forțe.

Tratamente

naturiste pentru căderea părului cu usturoi

Suc de usturoi 

Zdrobește 4-5 căței de usturoi sau și mai mulți, în funcție de suprafața scalpului afectată de căderea părului. Cu sucul obținut masează scalpul insistând pe zonele afectate. Lasă să acționeze 2-3 ore, apoi spală-te cu șampon. Folosește această metodă de 2-3 ori pe săptămână, până la obținerea rezultatelor dorite, recomandă Libertatea.

Usturoi și ulei de măsline

Fierbe în ulei de măsline 5 căței de usturoi zdrobiți. După ce au dat în clocot, ia de pe foc și lasă la răcit. Masează scalpul seara, înainte de culcare. A doua zi, spală-ți

părul cu șampon, cum faci de obicei. Repetă metoda de 2-3 ori pe săptămână.

Usturoi și miere

Curăță una sau două căpățâni de usturoi, apoi zdrobește cățeii de usturoi și adaugă peste ei trei linguri de miere. Seara, înainte de culcare, fă-ți masaj cu această mixtură și las-o să acționeze peste noapte. A doua zi spală-ți părul cu șampon.

Usturoi și aloe vera

Și planta de aloe vera este recunoscută pentru proprietățile sale benefice în stimularea creșterii părului, iar în combinație cu usturoi va avea un efect și mai bun. Amestecă o lingură de suc de aloe vera cu o lingură de suc

de usturoi și aplică apoi compoziția la baza scalpului. Lasă să acționeze 1-2 ore, după care spală-ți părul cu șampon. Repetă de 2-3 ori pe săptămână, până la obținerea rezultatelor dorite.

Ultimele stiri

Parteneri