Sari la conținut

Trucul de slăbit care durează doar 15 minute pe zi

pilulele contraceptive

Trucul pentru a pierde în greutate care durează doar 15 minute pe zi. Există o practică care prezintă efecte grozave atunci când vine vorba de însoțirea unei diete.

Pierderea în greutate nu este atât de simplă. Există mii de diete și practici disponibile pe internet, dar acestea nu sunt întotdeauna ușor de urmat sau potrivite pentru toată lumea. Rețelele și multe site-uri web prezintă informații incorecte sau date inexacte, ceea ce poate direcționa greșit alimentația cuiva.

Cu toate acestea, un studiu recent realizat de universități americane a venit cu o măsură foarte practică care îi va ajuta pe cei care vor să slăbeasc.

Un scurt truc zilnic care facilitează scăderea în greutate

Unul dintre instrumentele care facilitează procesul de slăbire este controlul porțiilor din tot ceea ce se consumă zilnic, atât mâncare cât și băutură. În acest fel, un studiu realizat de Universitatea din Vermont în colaborare cu Universitatea din Carolina de Sud a găsit o metodă care a funcționat foarte bine.

Analiza, care a fost publicată în revista Obesity, a implicat 150 de participanți care au fost nevoiți să noteze absolut tot ceea ce au consumat în timpul zilei. Nu doar alimente: au notat și carbohidrații, caloriile, grăsimile și așa mai departe.

Inițial, participanții au avut nevoie de aproximativ 25 de minute pe zi pentru a nota aceste informații, dar, în timp, au simplificat treptat procedura până la puțin sub 15 minute pe zi.

Trucul de slăbit care durează doar 15 minute pe zi. Potrivit lui Jean Harvey, președinte al Departamentului de Nutriție și Știința Alimentelor de la Universitatea din Vermont, cheia întregii metode este autocontrolul, deoarece „acesta pare să facă toată diferența, nu timpul necesar sau detaliile implicate”.

Astfel, concluzia studiului este că „frecvența automonitorizării este complet legată de pierderea în greutate și se demonstrează că această nouă procedură scade timpul necesar pentru a obține pierderea în greutate dorită”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel