Sari la conținut

Tudor Ciuhodaru: „Cer public includerea spitalelor private, care au paturi de terapie intensivă, în acest val 4”

Medicul Tudor Ciuhodaru
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Medicul Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru: „Cer public includerea spitalelor private, care au paturi de terapie intensivă, în acest val 4 Covid”.

Europarlamentarul PSD consideră că președintele Iohannis, ministrul interimar al Sănătății și premierul Cîțu, „au dovedit astăzi că sunt simpli contabili ai morții, pentru că ceea ce am văzut astăzi este recunoașterea clară cum NU s-au pregătit pentru această pandemie.

Tudor Ciuhodaru: „Cer public includerea spitalelor private, care au paturi de terapie intensivă, în acest val 4 Covid”

În contextul creșterii numărului de infectări cu Covid, medicul Tudor Ciuhodaru a făcut un apel la autorități:

„Cer public includerea spitalelor private, care au paturi de terapie intensivă, în acest val 4 Covid. Este absolut nevoie ca aceste spitale, măcar pe această perioadă de foc, să devină funcționale și să asigure viața tututor românilor.

Cum au fost băgate la acel „tort” al Casei de Asigurări de Sănătate prin Ordonanțe de Urgență date prin miez de noapte, cred că este momentul să fie și ele incluse în acest circuit al tratamentelor de coronavirus”, a precizat Ciuhodaru, potrivit Antena 3.

Spitalul ROL 3, cu 100 de paturi de Terapie  Intensivă, stă în continuare închis

Mai mult, acesta a reamintit că mecanismul european de protecție civilă trebuia activat încă de joi.

„Este de noaptea minții. S-au uitat la televizor și n-au construit nici măcar o unitate de Terapie Intensivă sau un nou spital de boli infecțioase. Pe de altă parte, Spitalul ROL 3, cu 100 de paturi de Terapie  Intensivă, stă în continuare închis. E crimă cu premeditare!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: