miercuri, mai 25, 2022

Premierul a susținut declarația de presă la Spitalul Universitar din București, după ce a primit a treia doză de vaccin anti-Covid. Florin Cîţu a primit prima doză în ianuarie, când era demarată a doua etapă din campania de vaccinare.

„Persoanele care doresc trebuie să vină să-și facă a treia doză. Majoritatea celor care se îmbolnăvesc sunt persoane nevaccinate. Ați văzut că presiunea pe spitale este mare. Obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate era legat de dozele de vaccin disponibile. Ne uităm la protestul de ieri, unul cinic, în ziua în care avem cele mai multe cazuri. Problema este că avem un partid în România cu un mesaj antivaccinare, preluat de televiziuni și dus mai departe. Campania noastră la televizor nu a fost prezentată la fel de mult cum sunt prezentate aceste mesaje. Este responsabilitatea fiecăruia să ne vaccinăm și să ne gândim că ne protejăm pe noi și pe cei din jur”, a declarat premierul.

Te-ar mai interesa: Chisturile dentare: Cauze, simptome, tratament. Dr...

Referitor la noile măsuri introduse de autorități, Florin Cîțu a argumentat că

“Am văzut cum și în alte țări s-a mers pe această direcție – persoanele vaccinate nu au restricții. Iresponsabilitatea unor oameni pică pe umerii celorlalți români. Este datoria fiecăruia să ne protejăm. Ar ajuta ca politicienii să se dezică total de cei cu aceste campanii antivaccinare”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private