miercuri, august 17, 2022

Tudor Gheorghe: Tratamentul care îl ține în formă. Îl face două ori pe an și se simte excelent. Iată ce povestește cunoscutul și îndrăgitul artist.

Tudor Gheorghe, în vârstă de 77 de ani, a vorbit despre tratamentul prin care se menține într-o formă extraordinară și de invidiat și a spus ce face de două ori pe an pentru a-și ascunde cât mai bine vârsta.

„Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea.

Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a declarat Tudor Gheorghe, pentru playtech.ro.

În plus, celebrul cântăreț a mai explicat că trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru a susține spectacol și spune că nu se consideră deloc o vedetă.

„Nu-mi permit să leșin pe scenă”

„Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!”, a mai spus Tudor Gheorghe.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: semnul „brusc” pe care îl pute...

Dacă în perioada pandemiei de COVID-19 mulți artiști s-au plâns că viața le-a fost dată peste cap, Tudor Gheorghe a profitat din plin de fiecare moment și spune că nu s-a plictisit deloc.

„Mă întreabă lumea cum suport. Ei bine, pentru mine, un tip care timp de 230-250 de zile pe an bântuie prin țară, prin turnee, statul acasă a fost o binecuvântare.

Da, domnule, am stat acasă! Am scris, m-am odihnit, am visat, am gătit, m-am relaxat, am făcut sport, nu m-am plictisit nicio secundă. Tot se vaită mulți că se plictisesc. Cum să te plictisești? Citește, fă ceva! Oamenii lipsiți total de fantezie se plictisesc.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

Eu am atâtea lucruri de făcut!

Dacă ăștia o țin tot timpul așa, să avem masca pe figură, eu mă și văd cântând cu masca pe figură. Îmi place ca idee. Toată orchestra cu mască… Viorile mai merg, dar fac o gaură în mască să câte ăla la oboi? Doi la mână – spectacolele mele nu sunt sponsorizate.

Pe mine mă ține publicul care mă cinstește cu prezența. Ori dacă tu vii și îmi faci mie ordine, îmi spui că nu mai pot să intre decât 100 de inși, cum plătesc eu orchestra de lângă mine?”, a declarat Tudor Gheorghe într-un interviu pentru Marius Tucă, în urmă cu doi ani.

Te-ar mai interesa: Diabet de tip 2: planta mai puțin cunoscută, benef...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private