marți, noiembrie 30, 2021

Potrivit Radio România Actualități, 10 noi îmbolnăviri au fost confirmate în județul Constanța, unul dintre cele mai aglomerate în această perioadă. Direcția de Sănătate Publică a anunțat că este vorba

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre Omicron. Virusolog r...

despre 6 femei cu vârste cuprinse între 16 și 70 de ani și patru bărbați care au între 32 și 64 de ani.

Şapte dintre cei nou infectați nu sunt vaccinați, iar patru persoane dintre cele 10 au călătorit în Dubai, Franța, Spania și Olanda – precizează corespondentul nostru Sorin Cealera.

Între timp, cifrele ce reflectă evoluția epidemiei de COVID continuă să crească de la o săptămână la alta. 181 de noi infectări au fost anunțate ieri, cu mai mult de 40 față de lunea trecută, iar numărul pacienților internați în spital a ajuns la 623, dintre care 80 la terapie intensivă.

Simptome tulpina Delta

Te-ar mai interesa: Președintele Biden: Vaccinarea întregii lumi, nece...

Joe Kanter, un expert în sănătate din Louisiana susține că varianta Delta prezintă simptome des întâlnite ale infecției cu coronavirus, precum tuse, febră și dificultăți de respirație, transmite thehill.com.

„Puteți prezenta simptome relativ ușoare pe care le puteți confunda cu ușurință cu alergii. Dacă aveți orice simptom, indiferent cât de ușor, chiar dacă este o durere de gât, chiar dacă vă curge nasul, chiar dacă este o congestie a sinusurilor, mergeți să vă testați și limitați contactul cu alte persoane până când faceți acest lucru”, a sfătuit ofițerul de sănătate al statului Louisiana.

Te-ar mai interesa: Omicron, pe cale să provoace o nouă pandemie?! Med...

Cu toate acestea, Kanter a întâlnit pacienți care prezentau simptome neobișnuite, ca durere în gât, curgerea nasului și congestia nazală.

Mai mult, strănutul excesiv este, de asemenea, un simptom al existenței variantei Delta.

”Datele ne-au arătat că cei care au fost vaccinați și s-au infectat cu SARS-CoV-2 au avut episoade frecvente de strănut. Astfel, acest lucru sugerează că dacă strănuțați foarte des și sunteți ,totuși, vaccinați, ați putea fi infectați cu coronavirus”, au mai adăugat ei.

Te-ar mai interesa: Simptomele neobișnuite ale infecției cu varianta O...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri