Sari la conținut

Turist român, dispărut în apele din Grecia. Ce au observat prietenii lui

Român, dispărut după ce a mers să înoate. Se afla pe insula greacă Lefkada, unde numeroşi români îşi petrec vacanţa. Tânărul e căutat de către salvamari și Garda de Coastă. 

Un tânăr de 25 de ani a dispărut în apele mării de mai bine de 24 de ore şi este în continuare de negăsit, potrivit observator.ro. 

Potrivit presei elene, duminică, românul s-a scufundat în mare şi a dispărut după numai câteva secunde, sub privirile prietenilor care-l însoţeau.

Pe lângă salvamari, la căutări au luat parte o navă şi două şalupe ale Gărzii de Coastă, precum şi o ambarcaţiune privată. Reprezentanţii autorităţilor spun că vor continua căutările până când tânărul român va fi găsit.

Alt turist e încă dat dispărut în Grecia

Este al patrulea caz de acest gen, în Grecia. Alți trei turiști au dispărut, în Grecia, după ce s-au dus să înoate în larg în ciuda vântului puternic şi a valurilor înalte, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al pazei de coastă, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

Din fericire, doi dintre ei au fost găsiți în viață, însă pentru cel de-al treilea se continuă operațiunile de căutare.

Potrivit relatărilor, trei bărbaţi din Macedonia de Nord s-au dus să înoate sâmbătă, iar doi dintre ei au fost daţi dispăruţi, a spus reprezentantul la postul naţional de radio.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: