sâmbătă, decembrie 3, 2022

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru imunitate. Mixul care iti sustine sanatatea si care te tine departe de anxietate si stres.

Daca vrei sa faci ceva pentru a diminua stresul resimtit in aceasta perioada si pentru a-ti ajuta corpul sa se adapteze la schimbarea de sezon, afla ca exista cateva uleiuri esentiale pentru anxietate si imunitate, de care poti profita la maximum.

Mixul de uleiuri esentiale pentru anxietate si imunitate: Ce contine?

Te-ar mai interesa: O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon p...

Este vorba despre un amestec de trei uleiuri, si anume cel de lavanda, cel de tamaie si cel de portocala dulce. Fiecare dintre ele are un rol cheie, iar folosite impreuna te vor ajuta sa te simti mai bine, sa experimentezi anxietatea la un nivel scazut si sa ai un organism rezistent la racelile de sezon.

In primul rand, uleiul de lavanda, probabil cel mai cunoscut dintre cele trei, este uimitor de eficient atunci cand ai nevoie de mai mult calm in viata ta. Lavanda relaxeaza, detensioneaza, elimina stresul si incurajeaza un somn odihnitor. In plus, tine la distanta virozele, lupta impotriva inflamatiei si ajuta la eliminarea bacteriilor.

Te-ar mai interesa: Alimentul care costă doar un leu și ameliorează ze...

Un ulei esential mai putin celebru, dar care reprezinta o adevarata comoara, este cel produs din tamaie. Efectele sale emotionale sunt mai puternice decat ale oricarui alt ulei. Tamaia induce o stare de relaxare profunda, linisteste gandurile si elimina anxietatea. Este un aliat perfect in aceasta perioada!

Nu in ultimul rand, uleiul esential de portocala dulce este renumit pentru capacitatea de a induce energie si buna dispozitie. Portocala te ajuta sa ai o stare de spirit mai buna, sa scapi de stres si sa ai, per total, o abordare mai pozitiva asupra lucrurilor. La nivel fizic, aceasta reduce starile de greata, tine la distanta bacteriile si microbii, promovand o imunitate de fier.

Te-ar mai interesa: Cerere masivă de sânge pur, nevaccinat și sigur. S...

Cum prepari mixul de uleiuri esentiale pentru anxietate si imunitate?

CITESTE CONTINUAREA…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private