marți, noiembrie 30, 2021

Un anti-vaccinist care a mers la o așa-numită „petrecere de coronavirus” pentru a prinde virusul mortal a murit în consecință, după cum raportează The Mirror.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit săptămâna

Te-ar mai interesa: Super-imunitate la COVID: una dintre marile puzzle...

trecută în Austria, după ce a mers la una dintre aceste petreceri în orașul Bolzano din Tirolul de Sud, în nordul Italiei.

Alte trei persoane au fost transportate la spital fiind infectate cu Covid-19 după ce au participat la evenimente similare din regiunea alpină.

În mod șocant, se pare că unii părinți și-au dus copiii la astfel de petreceri pentru a-i infecta cu Covid-19. Până în prezent un copil a fost spitalizat.

Dr. Patrick Franzoni, coordonatorul unității anti-Covid din Bolzano, a declarat că cel puțin o persoană de la fiecare petrecere este deja infectată cu Covid, iar celelalte intră în

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

mod deliberat în contact cu ele, prin îmbrățișări și servind băuturi din aceleași pahare.

Dr. Franzoni a declarat pentru ziarul italian Il Dolomiti: „Am primit mai multe informații de la medici despre pacienți care au recunoscut că s-au infectat intenționatOamenii fac acest lucru pentru a dezvolta anticorpi și pentru a obține permisul verde fără a se vaccina”, a spus el.

Austria a devenit săptămâna aceasta prima țară europeană care a reintrodus măsuri dure. Magazinele neesențiale au fost închise, iar austriecii sunt nevoiți să lucreze de acasă.

Oamenii vor fi obligați prin lege

Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

să se vaccineze cu schema completă de la 1 februarie, a declarat cancelarul Alexander Schallenberg într-o conferință de presă. Restricțiile vor rămâne în vigoare până în decembrie, dar vor fi reevaluate din 10 în 10 zile, au declarat autoritățile.

Aproximativ două treimi din populația Austriei este complet vaccinată împotriva coronavirusului, una dintre cele mai scăzute rate din Europa de Vest

Te-ar mai interesa: O nouă informație îngrijorătoare despre varianta O...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri