miercuri, iunie 29, 2022

Un al doilea caz de variola maimuței în România. Care este starea bărbatului de 32 de ani

Luni, 13 iunie, Ministerul Sănătății a anunţat un prim caz de contaminare cu variola maimuței la un bărbat din București, în vârstă de doar 26 de ani.

La doar o zi distanță, al doilea caz de variola maimuței a fost diagnosticat în România, transmite Ministerul Sănătății.

Un al doilea caz de variola maimuței în România. Care este starea bărbatului de 32 de ani

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, care s-a prezentat la o clinică medicală din București săptămâna trecută, iar investigațiile de laborator au confirmat marți că pacientul este infectat cu variola maimuței.

Te-ar mai interesa: Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții....

Starea bărbatului este bună și acesta va rămâne în izolare. A fost declanșată ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți, potrivit MS.

Ministerul Sănătății nu a putut preciza dacă acest nou caz are legătură cu primul caz de infectare cu virusul variolei maimuței, confirmat în urmă cu o zi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private