luni, august 8, 2022

Un anti-vaxxer celebru, internat în stare gravă cu Covid. Acesta afirmase că vaccinul anti-covid e bun doar pentru că „va elimina o mulțime de oameni proști”.

Rick Wiles, un teoretician al conspirației, extremist și pastor american de extremă dreaptă la biserica neconfesională Flowing Streams, a fost internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Wiles este fondatorul TruNews, un site web care promovează teoriile conspirației rasiste, homofobe, islamofobe și antisemite.

Te-ar mai interesa: Ai senzația de nod în gât? Cauze posibile și anali...

Un anti-vaxxer celebru, internat în stare gravă cu Covid

Pastorul, Rick Wiles, a scris marți pe TruNews.com, că are pneumonie legată de Covid-19 și dificultăți de respirație. El a spus că a fost eliberat din spital mai târziu în acea zi, dar că soția sa era „încă foarte obosită”.

Potrivit NBCNews, pastorul a adăugat că nora sa era în spital cu deshidratare și vărsături extreme și că cel puțin alți patru membri ai familiei, inclusiv nepotul său, au dezvoltat simptome legate de Covid. Cel puțin alți trei membri ai echipei TruNews sunt în perioada de refacere de pe urma virusului.

„Acesta a fost o lovitură din Iad pentru familia ta TruNews. Pentru că Iisus Hristos trăiește în noi, vom trăi și noi. Rugăciunile voastre sunt necesare membrilor familiei și echipei de mai sus. Datorită lui Iisus Hristos, am supraviețuit genocidului PCC Covid asupra poporului american”, a spus Rick Wiles, referindu-se aparent la Partidul Comunist Chinez.

Te-ar mai interesa: Anevrism cerebral: ”Cea mai gravă durere de cap di...

Rick Wiles: „Dacă vaccinul va elimina o mulțime de oameni proști, ei bine, vom avea o lume mai bună

În urmă cu aproximativ o lună, Wiles a spus că nu se va vaccina niciodată anti-covid.

„Voi fi unul dintre supraviețuitori. Voi supraviețui genocidului. Nu voi permite maniacilor Covid să mă convingă să fiu vaccinat sau să mă vaccinez împotriva voinței mele.

(…) Singurul lucru bun care va ieși din asta este că mulți oameni proști vor fi uciși. Dacă vaccinul va elimina o mulțime de oameni proști, ei bine, vom avea o lume mai bună”, a spus el într-un interviu postat la TruNews.

Te-ar mai interesa: Avertisment medic neurolog: „Acesta este unul dint...

TruNews și-a suspendat brusc transmisia săptămâna trecută, anunțând că „se confruntă cu un focar de gripă și Covid în rândul unor angajați și rude ale acestora”. Tot atunci, reprezentanții site-ului au anunțat că Rick Wiles a fost infectat și a avut nevoie de spitalizare

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private