Sari la conținut

Un autocar cu numere romanești s-a ciocnit de un camion din Turcia, pe o șosea din Bulgaria

accident barlad
sursa foto evz
cod rosu

Un autocar cu numere românești a făcut accident pe o șosea din Bulgaria. 10 răniți au fost transportați la spital, dintre care doi sunt români. Din primele informații, autocarul s-a ciocnit cu un camion turcesc  conform corespondentului Antena 3 CNN, Gabriela Mladin.

Un autocar cu numere romanești implicat într-un accident

Accidentul s-a petrecut pe șoseaua Ruse, între satul Volovo și orașul Borovo și este vorba despre un impact între un camion din Turcia, condus de un bărbat de 50 de ani, și un autocar plin cu turiști, înmatriculat în România.

Vorbim de mai mulți răniți care au fost duși la spitalul din Ruse, mai exact 10 persoane, opt de naționalitate greacă și două de naționalitate română, dintre care una este chiar șoferul autobuzului, un tânăr în vârstă de 36 de ani. Şase sunt bărbați și patru femei, iar cel mai tânăr are 18 ani, anunță autoritățile bulgare.

De asemenea, o femeie în vârstă de 62 de ani are multiple răni în zona capului. Este în stare gravă, dar stabilă, susțin medicii. Ea va fi supusă unor intervenții chirurgicale la acest spital. Restul de nouă persoane au diverse răni și tăieturi rezultate în urma impactului dintre cele două mașini, iar alte două persoane au răni pe corp, dar au refuzat să fie internate în spital.

Autoritățile bulgare fac mai multe cercetări pentru a se vedea ce a dus la producerea acestui accident. Din primele date, se pare că șoferul român ar fi făcut un viraj, moment în care a izbit camionul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel