Sari la conținut

Un bărbat a câștigat la Loto 1,5 milioane de dolari, dar i-a împărțit cu fosta nevastă. Reacția soției sale a făcut toți banii (lui)

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Un bărbat care a câștigat o sumă consistentă de bani la loterie a vrut să ascundă norocul care a dat peste el de soția sa. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, după cum vom vedea și în cele ce urmează.

Un bărbat din China a câștigat la loterie premiul cel mare, de 1,5 milioane de dolari (10 milioane de yuani), dar, din motive doar de el știute, i-a ascuns soţiei acest lucru. Din păcate, acum este bun de plată.

Un bărbat a câștigat la Loto 1,5 milioane de dolari, dar i-a împărțit cu fosta nevastă

Întâmplarea a avut loc în 2021, când Zhou a câștigat la loterie o grămadă de bani. Iar, după ce a plătit taxele, a rămas cu 1,23 milioane dolari din 1,5 milioane.

Chinezul a decis să împartă banii doar cu fosta soţie şi cu sora sa, omițând să-i spună actualei neveste că a câştigat premiul cel mare.

Mai mult, în ziua în care banii i-au ajuns în cont, i-a transferat surorii sale o parte din bani, dar și fostei soții, ca să o ajute să-și cumpere apartament.

Reacția soției sale a făcut toți banii (lui)

Mai bine de doi ani, soția sa din viața reală nu a știut nimic de bani. Doar că, în momentul în care soţia lui Zhou a aflat, până la urmă, de bani și despre felul în care acesta a cheltuit o parte din sumă, s-a decis să divorţeze.

Apoi, l-a dat în judecată pe Zhou pentru a revendica o parte din câștigul de la loterie. Pentru că erau căsătoriți la momentul câștigului, banii sunt considerați proprietate comună.

Ulterior, un tribunal din Wenzhou a admis cererea femeii și i-a acordat 60% din câștigurile ascunse, potrivit South China Morning Post.

Nu e singurul caz

Nu este singurul caz recent din China în care un partener a fost reținut de un câștig la loterie. În octombrie anul trecut, un bărbat din regiunea autonomă Guangxi Zhuang din sudul Chinei, a câștigat 220 de milioane de yuani (32 de milioane de dolari) la loterie.

Acesta a declarat presei că nu intenționează să-și informeze soția și copilul, astfel încât să nu devină „vanitoși”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel