vineri, iunie 2, 2023

Un bărbat de 101 ani și-a primit în cele din urmă diploma de liceu. „Vream ca fiecare elev, tânăr sau bătrân să-și îndeplinească visele”.

Merrill Pittman Cooper, un fost elev al Colegiului Storer, acum în vârstă de 101 ani, a primit o diplomă onorifică. După ce a așteptat mai mult de 80 de ani, Merrill Pittman Cooper și-a primit în cele din urmă diploma de liceu.

Un bărbat de 101 ani și-a primit în cele din urmă diploma de liceu

Cooper, 101, a participat la Colegiul Storer din Harpers Ferry, West Virginia, în perioada 1934-1938, dar a renunțat în ultimul an când familia sa s-a mutat în Philadelphia din motive financiare, a declarat reprezentantul Jefferson County Schools (JCS) într-un comunicat transmis presei.

Te-ar mai interesa: Vitamine pentru slăbit. Stimulează metabolismul și...

Colegiul Storer a fost înființat în 1865 pentru sclavii nou eliberați în urma Războiului Civil, potrivit Serviciul National Park Service al SUA.

Școala a fost una dintre singurele resurse educaționale pentru locuitorii negri din Virginia de Vest. A servit peste 7.000 de studenți înainte de a se închide la mijlocul anilor 1950.

La colegiu, Cooper a studiat latina, biologia, istoria, engleza și matematică.

În 2018, după o lungă și strălucită carieră în industria de transport, Cooper a vizitat școala, care face parte din Harpers Ferry National Historical Park. Acolo, el și-a exprimat membrilor familiei regretul pentru că nu și-a luat diploma de liceu.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

„Vrem ca fiecare elev, tânăr sau bătrân să-și îndeplinească visele”

Pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul, familia sa a luat legătura cu personalul școlii, care a lucrat cu parteneri locali, regionali și de stat pentru a-l onora pe centenar cu o ceremonie și o diplomă pe 19 martie.

Jefferson County Schools, Parcul Național de Istoric Harpers, Asociația Națională a Alumnului Colegiului Storer și Departamentul de Educație din Virginia de Vest au fost implicați.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

„JCS se angajează să ajute fiecare elev de-al nostru, tânăr sau bătrân, să-și îndeplinească visele”, a declarat Bondy Shay Gibson-Learn, supervizorul sistemului școlar, în declarația JCS, potrivit CNN.

„Pentru dl Cooper, asta a însemnat să primească o diplomă de liceu. Suntem onorați să ajutăm să facem acest vis o realitate”, se mai arată în comunicat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private