duminică, noiembrie 27, 2022

Iubita lui Vlad Voiculesu, Laura Ștefănuț, a dezvăluit pe Facebook că se culcă la orele 18:00 – 19:00 pentru a nu irosi lumină electrică.

Mai jos vă redăm mesajul apărut pe pagina de socializare a Laurei, partenera lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

„Superb conceptul francezilor de „sobrietate energetică“, nu e despre sacrificiu sau lipsuri, este despre cumpătarea de care avem nevoie în toate aspectele vieții.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Mi-a amintit de Jose Mujica, când era președintele din Uruguay și a spus într-un documentar niște idei tare bune.

Nu propun deloc sărăcia, ci propun *sobrietatea*

Am petrecut 10 ani în închisoare, dintre care 7 izolat, fără cărți…am avut timp să mă gândesc și astea sunt concluziile mele: ori ești fericit cu puțin, fiindcă ai fericirea în tine, ori nu vei ajunge niciunde. Nu propun deloc sărăcia, ci propun *sobrietatea*.

Dar în schimb societatea a inventat nevoi superflue, iar în cursa pentru a le satisface ne irosim însăși viețile (citat aproximativ).

Sobrietate, adică moderație, cumpătare, reținere, tact. Adică nevoi simple și reale. Adică o viață mai fericită pentru om și mai puțin nocivă pentru mediu. Fiindcă ce e rău pentru noi, e rău și pentru natura în care locuim.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

Practicăm și noi propria sobrietate de bebeluș. Nu irosim lumină electrică, fiindcă ne culcăm la orele 18-19 și ne trezim la primele raze, lapte se bea doar de la sân (fără amprenta de carbon a producției laptelui din formula), legume bio locale (fără risipa de transport si nutrienți a legumelor aduse de departe), plus caca la oliță de la 6 luni. Cu veselie și nevoi împlinite pe cât cu putință“, a scris Laura Ștefănuț pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Sursă: România TV

Vlad Voiculescu și Laura Ștfănuț au devenit părinți

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au devenit părinții unei fetițe, pe 14 ianurie 2022, dar anunţula fost făcut abia vineri, 21 ianuarie, scrie EVZ.

Proaspăta mămică a scris la acel moment pe contul său de socializare: ”Clara-Maria a venit cu bine și pare că știe ea în ce fel de lume a sosit: când s-a liniștit la pieptul meu, imediat după naștere, chiar înainte să se așeze pentru prima dată la sân, a ridicat gentil mânuța și a așezat-o la loc cu degetul din mijloc ridicat.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Corect, mi-am spus în gând, ne onorează cu prezența ei inocentă și în același timp ne arată involuntar un mesaj pe limbajul nostru. Gest pe îl merită lumea asta frumoasă și pe alocuri absurdă în cele mai distructive feluri. Bun venit, Clara Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău”, a scris Laura Ștefănuț.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private