Sari la conținut

Un bărbat și-a mințit rudele că are cancer, apoi a fost găsit mort! Inimaginabil ce secret teribil ascundea

Și-a mințit rudele că are cancer, însă ascundea un secret terebil. Familia sa a descoperit adevărul abia după moartea lui și acum caută să facă dreptate.

Încolţit de cămătari, care-i cereau insistent să-şi plătească datoria în valoare de 1.000 de lire, tânărul de 26 de ani a recurs la un gest extrem. La doar o zi după ce primise un mesaj de ameninţare, Cain Dutton a fost găsit inconştient, iar medicii au declarat în scurt timp decesul acestuia.

O tragedie fără margini s-a abătut, în luna martie a acestui an, asupra unei familii din Preston, Marea Britanie. Cain Dutton a murit la doar 26 de ani, lăsând în urmă un copil orfan de tată şi o mulţime de prieteni îndoliaţi. Rudele şi apropiaţii vor să se facă dreptate şi să-i spele numele, în lumina evenimentelor petrecute cu puţin timp înainte ca tânărul să-şi ia zilele. Acesta avea datorii la cămătari, cărora trebuia să le înapoieze suma de 1.000 de lire. Bani pe care nu-i avea la momentul respectiv, când ameninţările primite l-ar fi împins spre gestul extrem.

Citeste si:

Ultimele mesaje, înainte să-şi ia viaţa

Găsit inconştient pe 15 martie, Cain Dutton a fost transportat de urgenţă la spitalul din Preston, unde medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa. Deşi tânărul fusese resuscitat, a intrat în scurt timp în stop cardiac, iar decesul a fost declarat două zile mai târziu. Potrivit Mirror, bărbatul, care suferea de tulburare bipolară, le mărturisise celor din jur că e bolnav de cancer în stadiu terminal.

Cu toate acestea, diagnosticul nu figura în niciun document cercetat de anchetatori în urma morţii sale neaşteptate. Iar potrivit rapoartelor medicale consultate de LancsLive, analizele au infirmat existenţa oricărei tumori canceroase.

Tatăl tânărului, Alan, a declarat că fiul său părea „în general fericit”, în ciuda tulburărilor psihice care se manifestau, ocazional. În 2019, îi fuseseră prescrise medicamente împotriva depresiei, după o supradoză de cocaină şi ketamină.

Însă medicii au confirmat, în urma decesului, că acesta nu-şi mai lua pastilele. „Spunea că nu are nevoie de medicaţie. Că fiul şi partenera sa erau tot ce avea nevoie”, a povestit tatăl britanicului. „Am vorbit cu Cain pe 15 martie, am râs împreună şi chiar m-a întrebat dacă pot să-i trimit nişte bani de mâncare”, a adăugat el. „La mai puţin de o oră după aceea, am primit un telefon de la celălalt fiu, care m-a anunţat ce şi-a făcut Cain”.

„Vă voi veghea de sus!”

Anchetatorii au aflat că tânărul avea datorii şi, uneori, el şi partenera lui, Sophie, nu aveau nici măcar ce să mănânce. Mama femeii, Alison Brown, a mărturisit că viitorul său ginere îi era ca un fiu:

„Sophie şi Cain erau împreună de trei ani şi aveau un fiu de doar un an. Pe 14 martie, fiica mea a rămas la mine, să mă ajute în casă. Cain părea bine, normal, râdea şi glumea. L-am condus acasă, în jurul orei 2 noaptea. Apoi, mi-a dat mesaje, spunea că vrea să facă un gest frumos pentru Sophie. I-am sugerat să plece într-o vacanță și m-am oferit să am grijă de cel mic. La 8 dimineața, am văzut că îmi lăsase mai multe SMS-uri. Spunea că nu mai rezistă și că îi pare rău. Că ne va veghea de sus și că pleacă alături de mama sa. Am trezit-o pe Sophie şi am avertizat-o că iubitul ei vorbeşte despre sinucidere„.

Era, însă, deja prea târziu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.