Sari la conținut

Un bărbat și-a ținut captivă soția  timp de 12 ani. Acesta le-a spus vecinilor că soția lui are cancer și că „țipă de durere din cauza bolii”

Sursa foto: www.lbc.co.uk
Barbat arestat in Germania

Luni, 7 august, un bărbat german, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat după ce soția, de 53 de ani, sa a fost ținută captivă timp de 12 ani în casa lor din Franța.

Femeia, tot nemţoaică, era semi goală cu capul ras când au găsit-o într-un dormitor din apartament, a declarat pentru AFP o sursă din poliţia franceză.

Un bărbat și-a ținut captivă soția  timp de 12 ani

Dormitorul în care a fost găsită femeia a fost închis cu sârmă metalică la reședința din Forbach, aproape de granița cu Germania. Bărbatul este acum reținut sub suspiciunea de răpire și alte infracțiuni.

Femeia ar fi avut acces la un telefon și a sunat la poliția din Germania, care și-a alertat colegii francezi, a spus sursa. Operațiunea de salvare a fost efectuată la 6:00 dimineața, femeia fiind găsită într-o cameră cu gratii, dezbrăcată, cu capul ras, subnutrită și cu fracturi la „ambele picioare și la degete”. 

După o examinare, sănătatea ei a fost descrisă ca „nu bună” de procurorul local Olivier Glady, care a mai spus că în apartament se aflau aproximativ nouă pisici. El a minimizat informațiile din presa franceză că apartamentul conținea bare metalice folosite pentru a-l întemnița pe soție, spunând că acestea sunt de fapt acolo pentru a se asigura că pisicile nu au scăpat.

Glady a mai spus că nu au existat urme de sânge sau violență când poliția a găsit-o pe femeie, contrazicând rapoartele anterioare. El a spus că bărbatul era șomer și a lucrat anterior în industria germană.

Acesta le-a spus vecinilor că soția lui are cancer și că „țipă de durere din cauza bolii”

Suspectul este reținut în orașul Metz, din estul Franței. Ziarul german Bild a intervievat vecinii, care au spus că bărbatul le-a spus că soția lui are cancer și că „țipa de durere din cauza bolii ei”. O vecină a declarat pentru AFP că doamna nu a ieşit niciodată din casă. Deși a auzit țipete, a crezut că sunt cauzate de boală. Ea l-a descris pe bărbat ca fiind „foarte politicos, drăguț”. Un alt martor care locuiește pe o stradă din apropiere, a spus că a văzut-o ultima oară pe femeie „poate acum 10 ani” și s-a gândit „poate că a murit sau s-a mutat”.

Rapoartele din presa franceză au mai spus că poliția a găsit în apartament un caiet de tip jurnal, în care se credea că bărbatul a ținut o evidență a acțiunilor sale, inclusiv a orelor în care i-a dat soției sale de mâncare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.