Categories: Stil de viaţă

Un celebru actor a slăbit 60 de kilograme în 6 săptămâni. Află de ce dietă NU este recomandată de medici

Un celebru actor a slăbit 60 de kilograme în 6 săptămâni. Află de ce dietă NU este recomandată de medici

Kevin James a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă. Actorul celebru din „The King of Queens” a reușit să slăbească 60 de kilograme în 6 săptămâni, dar medicii spun că dieta nu este foarte sănătoasă, motiv pentru care le interzice oamenilor să o încerce.

Kevin James spune că a slăbit atât de mult pentru un rol. După ce filmările s-au încheiat, actorul  s-a îngrășat 50 de kilograme. A aflat mai târziu că filmările se vor relua și a trebuit să slăbească din nou.

„Pot să slăbesc foarte repede, pot să slăbesc repede și să pierd”, a spus el despre tacticile sale de dietă yo-yo. „Serios, pot să slăbesc repede… Pot să o fac într-o lună. Mai puțin de o lună”, spune actorul.

Dietă drastică doar cu apă și sare

Starul a continuat să explice cum a ținut post timp de mai multe săptămâni – mai exact, „41 de zile și jumătate”. Acesta a spus că a supraviețuit doar cu „apă și puțină sare” timp de aproximativ șase săptămâni.

„Când mă încuiez, pot să fac ceva”, a declarat el fără menajamente.„Am început să postesc, nu am spus „voi face 40 de zile”, am spus doar „voi face tot ce pot”.

 Actorul a recunoscut că riscurile sunt mari și că nu s-a simțit foarte bine după ce a consumat doar apă și sare.

„M-am simțit destul de bine pentru o vreme, apoi am avut aceste scăderi, de genul: „wow, mă simt destul de mizerabil”, a mărturisit el în emisiunea The Joe Rogan Experience.

Așadar, Kevin a slăbit 60 de kilograme, dar că nu le recomandă fanilor să facă asta. Acesta a mai recunoscut că nu s-a gândit la consecințe și că nu a luat vitamine, așa cum ar fi fost normal.

Sursă foto: EVZ

„Am slăbit, cred, vreo 60 de kilograme. Nici măcar nu am luat vitamine… A curățat totul din mine. Nu spun că este calea de urmat pentru toată lumea, nu știu”, afirmă Kevin James.

James însuși a recunoscut că nu a făcut să slăbească în cel mai sănătos mod și că a câștigat o mare parte din greutate după aceea. Privind în viitor, vrea să se concentreze asupra dietei sale și să stabilească o rutină sustenabilă pentru a rămâne în formă ani de zile, potrivit yahoo.com.

Care este cea mai sănătoasă și eficientă dietă

Potrivit ultimelor studii, persoanele care pierd în greutate într-un ritm lent, dar constant, au mai multe șanse să o mențină atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Pierderea rapidă în greutate fără un plan pe termen lung poate duce la multe probleme de sănătate.

 

Recent Posts

Hrana ca tratament. Un specialist ȋn nutriție ne dezvăluie secretele unei alimentații care ne menține sănătoși

Orice persoană trebuie să țină cont de multe aspecte atunci când ȋși conturează stilul de…

7 minute ago

Stațiunea balneară din România renumită pentru tratamentul afecțiunilor cardiovasculare

Stațiunea balneară din România renumită pentru tratamentul afecțiunilor cardiovasculare este Covasna. Situată la aproximativ 35…

27 de minute ago

1.500 de lei în plus la pensie, pentru ACEASTĂ categorie de români

1.500 de lei în plus la pensie după recalculare. Noua lege a pensiilor se dorește…

47 de minute ago

Legătura dintre alimentație și dezvoltarea cancerului. Descoperire uimitoare a oamenilor de știință

Legătura dintre alimentație și dezvoltarea cancerului. Cercetătorii chinezi din domeniul oncologiei au descoperit un mecanism…

o oră ago

Alertă ANM: Pericol de inundații și viituri în nouă județe din țară

Alertă ANM. Hidrologii au emis un avertisment de cod galben pentru inundații pe râurile din…

2 ore ago

Citeste si: