joi, august 11, 2022

Un copil de numai 5 ani a fost împușcat mortal de către fratele său, în vârstă de 8 ani. Evenimentul s-a produs la marginea unui păduri din apropierea localității Mădărași, județul Mureș, unde mai multe familii se aflau la picnic. Deținătorul armei este un angajat de la Ocolul Silvic.

Din primele informații, cei doi copii se aflau împreună cu familia la un picnic într-o pădure din comuna Mădăraș, județul Mureș. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, doamna Emanuela Farcaș, a oferit mai multe detalii, potrivit Rador.

Te-ar mai interesa: Atenție, produse cancerigene! Le folosim zilnic...

Copil de 5 ani, împușcat mortal de fratele său la picnic

„Ceea ce vă pot spune este faptul că astăzi în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați și prin apelul 112, cu privire la faptul că, la marginea unei păduri dintre localitățile Pănet și Mădăraș, un minor ar fi fost împușcat cu o armă cu aer comprimat, fiind în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă de cercetare complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în vederea efectuării de cercetări și în vederea stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un minor de 8 ani, în timp ce se afla cu familia și cu alte persoane la o cabană situată între localitățile Pănet și Mădăraș, ar fi manevrat o armă neletală, cu aer comprimat care ar fi fost lăsată nesupravegheată și l-ar fi rănit, în mod accidental, pe fratele acestuia de 5 ani. Echipajul medical aflat la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate însă, din nefericire, a fost declarat decesul minorului.

Te-ar mai interesa: Un preot cu har a zis: „Mi-a apărut Dracul și a zi...

Din primele date, arma este deținută în mod legal de un bărbat de 49 de ani. În acest moment, activitățile de cercetare sunt în plină derulare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment”, detaliază Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Te-ar mai interesa: Mare sărbătoare: Primul sfânt canonizat pe pământ ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private