vineri, octombrie 22, 2021
Medicul Florin Bălănica a reușit să slăbească 100 de kilograme în doar opt luni fără să facă deloc sport. Doctorul nutriționist susține că a aplicat medicina stilului de viață și și-a schimbat radical alimentația.

“Nu trebuie sa faci sport. Din punctul meu de vedere este o greseala sa te apuci de sport atunci cand esti supraponderal. Vom suprasolicita articulatiile, iar asta nu este bine. Trebuie sa pornim de la nutritie. Sotia m-a sustinut foarte mult. Am avut suportul familiei. Sotia a gatit si mancat ce mancam si eu.
In timp te obisnuiesti cu acest stil de viata. De sase ani de zile tin acest regim, nu m-am ingrasat un gram de atunci. Orice persoana poate slabi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”, a Medicul a explicat si cum a ajuns sa cantareasca atat

de mult.

“Eu am ajuns acolo pentru ca am uitat de mine. Munceam foarte mult, eram stresat, conta orice altceva mai putin persoana mea. In momentul in care mi-am dat seama ca lucrurile derapeaza, am spus: ‘stop, de astazi ma ocup mai mult de mine’. Deja nu mai eram un exemplu pentru cei din jur. Medicina stilului de viata este mai putin cunoscuta in Romania, este intalnita mai ales in America”, a mai declarat Florin.

 Florin Balanica mai spune ca este important sa avem o viata activa, chiar daca nu avem timp sa mergem la sala.

“Nu fac sala, insa alerg

in parc de cateva ori pe saptamana, merg foarte mult pe jos. Este important sa ai o viata in continua miscare,  sa mergi la sala nu este la fel de eficient”, a mai declarat medicul.

Ultimele stiri