miercuri, decembrie 7, 2022

Lumea o ia razna. Un faimos culturist s-a căsătorit cu păpușa lui, nu orcice fel de papusă, este una pentru adulți. Sportivul vrea acum și un copil.

 

Un celebru culturist din Kazahstan s-a căsătorit cu păpușa lui. Avea cu aceasta o relație de doi ani. Povestea relației mai mult decât bizare circulă de mult timp în spatiul online. Mulți au crezut că e vorba de o simplă glumă care să-i crească popularitatea lui Yuri. Adevărut i-a șocat, însă, pe mulți. Bărbatul a organizat o nuntă în toată regula, cu toate obiceiurile specifice, de la care n-au lipsit invitații.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate către Sfânta Filofteia. ...

 

Cei doi au dansat în fața a zeci de invitați care au participat la ceremonia tradițională, care a fost apoi împărtășită cu fanii de pe Instagram. Cuplul neconvențional s-a logodit în decembrie 2019, când culturistul – care s-a descris ca un „maniac” – a pus întrebarea cea mare.

 

„Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație”, a scris Tolochko într-o altă postare de pe Instagram.

Anul trecut, într-un interviu, Yuri Tolochko a dezvaluit felul în care și-a cunoscut viitoarea soție. Yuri ar fi salvat-o pe păpușă dintr-un bar, într-un moment în care era tratată „necorespunzător” de un alt proprietar.

Te-ar mai interesa: RUNE 7 decembrie. Noroc pe toate planurile pentru ...

De-atunci a început adevărata nebunie. S-a îndrăgostit de păpușa Margo. La finalul lui 2019 a avut loc și logodna, într-un cadru romantic. De asemenea, într-o altă postare pe Instagram, Yuri și-a exprimat intenția de a deveni și tată. Acesta își dorește un copil de la soția lui, Margo. Soția lui, Margo, este o păpușă si nu de orice fel!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private