luni, octombrie 3, 2022

Un blogger de beauty talentat care a paralizat de la piept în jos a postat pe internet un filmuleț cu puternic impact emoțional ca răspuns la comentariile pe care le primește după ce încarcă pe youtube tutoriale despre machiaj.

jb

Jordan Bone are 25 de ani și a învățat să-și aplice machiajul cu o precizie extraordinară după ce și-a rupt gâtul într-un accident de mașină când avea doar 15 ani și și-a pierdut abilitatea de a-și folosi mâinile.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

machiaj

Săptămâna trecută, fata a postat pe canalul ei de YouTube un video intitulat My Beautiful Struggle care a fost vizualizat de mai mult de 2,4 milioane de ori, ca răspuns la comentariile pe care le primește: ”Ce e în neregulă cu mâinile tale?” De ce ții pensula așa”?

11

Tânăra este cunoscută pe internet pentru tutorialele de make-up pe care le publică pe contul ei de Youtube. Doar cei care o urmăresc în mod constant știu ce se întâmplă cu adevărat în viața ei de zi cu zi.

Jordan nu își poate deschide sau închide mâinile. Accidentul suferit în urmă cu 10 ani i-a schimbat complet viața.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 octombrie. Vărsătorii au o energie imen...

Chiar dacă nu a fost un moment plăcut și era conștientă de faptul că nu va putea să se bucure de viață așa cum o fac celelalte fete de vârsta ei, dar a decis că nu vrea să se dea bătută.

jordan

Chiar și atunci când se machiază, un lucru pe care multe fete adoră să îl facă, Jordan plânge și în fiecare zi învață cum să se aranjeze. Săptămâna trecută, tânăra a decis să le arate fanilor momentele prin care trece cu adevărat atunci când se machiază.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Filmulețul s-a viralizat cu o viteză uimitoare, iar Jordan este apreciată de milioane de oameni din întreaga lume.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private